بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم یه روستا جیرفت کرمان وجود داره اسمش اسفندقه است یهویی یه کشاورز یه کوزه پیدا کرد ظرف ۲۴ ساعت تمام محلیا افتادن به زیرورو کردن زمین دنیایی عتیقه پیدا کردن همه رو هم مفت به دلال ها فروختن تا وقتی دولتیا خبردار شدن همه رو از روستا خارج کردن این اتفاق مال چندسال پیشه یه کوزه رو جلو چشم خودم ۲ میلیون از یه محلی خریدن که میلیاردی قیمت داشت حتی یه فیلمم ازش ساختن که مث بقیه شاهکارهای صداوسیما پر از دروغ بود اصلا اون اتفاق هایی که افتاده بود رو برعکس نشون دادن
آره عزیزم یه روستا جیرفت کرمان وجود داره اسمش اسفندقه است یهویی یه کشاورز یه کوزه پیدا کرد ظرف ۲۴ سا ...
فک میکنم چون قدیما کرمان محل سکونت ی شاهزاده بوده کاروان های زیادی اونحا رفت و آمد داشتن بعدم بعضی گنج ها رو میگن راه زن ها میدزدیدن جاهای مشخصی قایم میکردن
چن روز پیش چند تا اشناها رفتن ۹ متر کندن،،، متاسفانه چیزی پیدا نشد
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤