2777
2789
😂😂😂😂 درسته ک. گاز طلا خفش کرده اما باقیش چرته

شاید

هرکس یه چیز میگه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن روز پیش چند تا اشناها رفتن ۹ متر کندن،،، متاسفانه چیزی پیدا نشد

یکم دیگ می‌کندند ب طلای سیاه میرسیدن   

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

در عمق ۹ متر ک چیزی نیس دیگ 🤣 نهایتا ۳ متر فک کنم

دستگاه یاب زد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شاید هرکس یه چیز میگه

گاز طلا دلیلش اینه ک طلا ب مرور زمان وقتی زیاد باشه و هوا بینش رد و بدل نمیشه گاز سیانور تولید میکنه و باعث شده ایشون فوت کنن 

مابقیش شایع اس

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

کلن ایران پراز گنجه 

ولی کار هرکسی نیست 

بره پی پیدا کردنش چون همشون موکل نگهبان دارن 

خیلی از جوونا جون خودشون رو از دست دادن در این راه 

از طرفی هم اگر دولت بفهمه دیگه کلن سرتو میکنن زیر اب 

خطرش زیاده 

نیاکان ما برامون ارث تمام نشدنی گذاشتن 

اگر خود دم کلفتا بخوان هیچ فقیری تو ایران نمی مونه 

ولی خدا ازشون نگذره که سیرمونی ندارن 

و همه رو از حقشون محروم کردن 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

یکی از فامیلای پدری،قبلاً توی جیبشون شپش ملق میزد،سر یه موضوعی افتاد زندان اونجا که بود نقشه ی یه گنجی رو نمی‌دونم چجوری از کی کش رفت وقتی آزاد شد رفتن درآوردن ،سینی طلا و خروس طلا بوده،وضعشون از این رو تا به اون رو شد اگه بدونی چند تا ساختمان پاساژ،زمین ماشینهای خارجی دارن،الانم خودشونو میگیرن کسی رو توی فامیل به حساب نمیارن

گاز طلا دلیلش اینه ک طلا ب مرور زمان وقتی زیاد باشه و هوا بینش رد و بدل نمیشه گاز سیانور تولید ...

دقیقا همینطوری فوت کرد قبلنام چون دلیل رو نمیدونستن میگفتن جن گرفته

فک کنم برا همینه که میگن طلسم داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]