2777
2789

اره من‌پیدا کردم صواد ندارم بیا باهم بفروشیم پولدار شویم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

روستای مامان بزرگم یه تپه هست که قبلا چن نفر ازش گنج پیدا کردن 

اره به نظرم راسته

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره...یه چندتایی 

یکیشون که پولدار شده الانم دقیقا نمیدونم داره چیکار میکنه

یکی دیگم که متاسفانه در حین همین کار از دنیا رفت الان زنو بچش تنهان

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الهی ینی چطور مرد

در حین حفاری گاز طلا گرفته بودشون فک کنم

در کل این این گنجا خطرناکن چون طلسم باهاشونه

اکثرا جادوگرم با خودشون میبرن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اره دایی شوهرم پیدا کرد، وضعشون توووووووپ شد رفتن از ایران نموندن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اره الان طرف میلیارده جوری قیافه میگیرن هعیییی ولی خب در راه درست استفاده نمیکنن اکثرشون دختر بازوزن ...

جالبه چون شنیدم طلسم و اینا داره تله داره یکم وحشتناکه بنظرم

آره من یادمه تو آشناهای ما گنج پیدا کرده بودن وضع مالیشون خیلی خوب شده بود بعد لو رفتن اما خودشون زرنگ بازی در آوردن نمی‌دونم چیکار کردن بعد میگفتن نه ما گنج پیدا نکردیم یکی دیگه بود 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اوووو چ خوب😍 چی پیدا کرد چطوری پیدا کرد

والا هر کس ی چی گفت تو فامیل، یکی گفت کوزه سکه یکی گفت گردنبند ولی هرچی بوده زیاد بوده چون وضعشون توپ شد کلن رفتن از ایران 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879