2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

228 بازدید | 11 پست

سلام. بانامزدم بهم زدم‌ الان تقریبا ۳ ماهی میشه

تقریبا حالم خوبه... نمیگم هر روز . یه روزای خوب نیستم اصا

ولی راضیم  خودم پیداکردم. دنبال رشد خودمم  اولویتم شده خودم وتلاش و رشد درتوانم 

.. ادم بدی نبود  فقط مسئولیت پذیر نبود 

بگذریم اصلا قصد برگشت به اون ادم با اون شرایط مثل قبل ندارم

فقط یه سوالی برام پیش اومده. موقع جدایی حتی از کلمه خداحافظی استفاده نکرد واینکه چرامنو هنوز از تلگرام   و... پاک نکرده.  عکساش و انلایناش برام میاد

هرچندمن از همه جا پاکش کردم

بلخره درست میشه....غصه نخور🩵
منم ۵ سال پیش نامزدیم بهم خورد  یعنی بقیه کاری کردن بهم بخوره  به خودم اومدم  سرپاشدم ...

عزیزم. همین اتفاق برای من هم افتاد. ومخالفتا واذیتای مادرشون... اما من همچی از چشم مادرش نمیبنم. خودش قدرت نداشت. داشت باید جلوی همچی می ایستاد. قوی نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق آدمها فرق میکنه ،دنبال دلیل اینکه حذفت نکرده نباش اعصابت آرومتره،مسئولیت پذیر نبوده ،کار خوبی ...

من ب اون ادم برنمیگردم... هیچ وقت

... هرچی میگذره ازین قضیه هم مطمئن ترمیشم...  بخوادم برگرده.  باید ۱۸۰ عوض بشه.

عادت.... وقتی بدون اون عادت کنی تموم همچی.ولی  خب مسلما کمی ذهن ادم درگیر هست...

الان خوشبختی گلم؟

خوبم حالم خوبه خیلی  دیگه چشم باز شده بعد از اون خیلی خاستگار میاد ولی چشمم ترسیده انگار

اما الان  خودم ینفررو دوس دارم  و با همه دنیا عوضش نمیکنم  اگه درست بشه و ما بهم برسیم  حتی یه تار موش هم کل هیکل اونو میرزه که هیچ خاندانشو هم میارزه😂😂

🩷

خوبم حالم خوبه خیلی  دیگه چشم باز شده بعد از اون خیلی خاستگار میاد ولی چشمم ترسیده انگار ...

ایشالا ک اتفاقای قشنگی براتوبیفته عزیزم. وتو زندگیت همیشه شادی باشه

ایشالا ک اتفاقای قشنگی براتوبیفته عزیزم. وتو زندگیت همیشه شادی باشه

شماهم  راستش میفهمم چقد الان سخته براتون   ولی بخدا  روزی میاد که حتی یه لحظه هم بهش فک نمیکنی .‌

روزای قشنگ تری هم میاد 

🩷

شماهم  راستش میفهمم چقد الان سخته براتون   ولی بخدا  روزی میاد که حتی یه لحظه ...

قوربونت. من الان حآلم تقریبا میشه گفت خوب شده. ولی خب .... هنوزم هست یک رگه هایی