2777
2789

سلام قبل اینه شوهرم بیاد خواستگاری من رفته بود خواستگاری یه دختره دیگه حالا الان چند ماهه همون دختره زنه بهترین رفیق شوهرم شده.من خوشم نمیاد باهاشون رفت آمد کنم حسادت دارم بهش حتی دوس ندارم سلام کنم و باهاش قاطی شم بنظرتون باید فاصله بگیرم ازش؟آخه شوهرش با شوهرم دوست صمیمی هستن ولی من به شوهرم گفتم باید قطع رابطه کنی 

آره خیلی خیلی نامحسوس آروم آروم فاصله بگیر حتی ب شوهرتم نگو

امروزم اتفاقی دختره تو بازار بود خیلی پیگیر من بود نگاه های بدی میکرد اخه شوهر من از شوهرش از همه لحاظ بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیتونم چنین چیزی زو تحمل کنم

همسرت اگه زندگیش براش مهم باشه حرفتو گوش میکنه فقط دستوری نگو که مقاومت کنه از روی عجز هم نگو که سر سری بگیره یا بشه وسیله ای برای شوخی کردناش

با اغتماد به نفس و اروم بگو

شوهرت مشکل نداره اونوقت با رفیقش؟ یعنی هیچ حسی نداشته به دختره؟ کم کم و با سیاست فاصله بگیر 

نه شوهرم میگه مامانم سرخود رفته خواستگاری و تلفنی بوده فقط دختره گفته قصد ادامه تحصیل دارم

منم نمیتونم چنین چیزی زو تحمل کنم همسرت اگه زندگیش براش مهم باشه حرفتو گوش میکنه فقط دستوری نگو که ...

اره ما خانما حساس هستیم به این چیزا و کاملا حسم طبیعی هست

نه شوهرم میگه مامانم سرخود رفته خواستگاری و تلفنی بوده فقط دختره گفته قصد ادامه تحصیل دارم

خب پس حساسش نکن و به زبون نیار 

فقط وقتایی که میخواد رفت و امد کنید بپیچون همش تا کم کم قطع بشه کلا ارتباط .