2777
2789

پسرم گلو درد و تب داشت بردیم دکتر عمومی گفت عفونت شدیدگلو  داره و آموکسی کلاو ازین فارمانتین بی دی ۴۵۷ داد 

که هر ۸ ساعت ۵ سیسی بدم 

حالا تو نت زده باید دو بار در روز اونم ۲.۵ سیسی مصرف بشه 

چیکار کنم امروزم که متخصص نیست ببرم😢

پسرم اصلا سابقه نداره ولی دیروز اصلا دسشویی نرفته

فعلا قطع کنید 

برای دوز مصرفی هم جای نگرانی نیست فقط احتمال بروز عوارضی مثل یبوست و رنگ پریدگی و گود افتادن زیر چشما هست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
فعلا قطع کنید  برای دوز مصرفی هم جای نگرانی نیست فقط احتمال بروز عوارضی مثل یبوست و رنگ پریدگی ...

اخه گلوش نگاه میکنم لوزه هاش قرمز شده سرشم چرک سفید کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا قطع کنید  برای دوز مصرفی هم جای نگرانی نیست فقط احتمال بروز عوارضی مثل یبوست و رنگ پریدگی ...

اگه قطع کنم تا فردا ببرم متخصص اون عفونت چی میشه تا فردا بدتر نمیشه؟

ببین عزیزم از جمله عوارض مصرف آنتی بیوتیک يبوست هست. در دوره مصرف آنتی بیوتیک آب می هایی مثل پرتقال به بچه بده. خود نارنگی هم واسه يبوست خوبه. در مواردی که عفونت شدیده و ممکنه ریه عفونت کنه تا روزی سه بار هم تجویز میشه و بسته به وزن بیمار دکتر میگه چند سی‌سی بده. تا ۵ سی سی هم می‌نویسند ایرادی نداره. منم به دخترم دادم. چون اگر دوره آنتی بیوتیک کامل نشه ممکنه خدای ناکرده کار به بستری بکشه. 

اما همیشه این را بدون بچه را پیش دکتر عمومی نبر. فقط متخصص اطفال. 

امروز فعلا خوراکی هایی که برای درمان یبوست خوبه بش بده تا فردا ببری متخصص

اخه گلوش نگاه میکنم لوزه هاش قرمز شده سرشم چرک سفید کرده

مشکلی نداره 

اگر هم زیاد نگران شدین ببرین درمانگاه پزشک عمومی جزئیات رو هم بگین داروها رو هم نشون بدین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

نگران نباشید چند سالشه دختر من ۵سال و دوماهشه با وزن ۱۶کیلو دکتر براش نوشته برای عفونتش هر ۱۲ساعت ۷.۳۰سی سی البته خود دکتر هر هشت ساعت نوشته بود ولی دکتر داروخانه گفت من براتون مصرف درستش رو نوشتم دیشب هم تموم شد شربتش 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

دکتر با توجه به وزن بچه دارو میده.. پسر من 9 سالشه ولی وزنش زیاده.. فارینات 500 داد که فقط و فقط برای بزرگسال تجویز میشه.. اصلا نگران نباش.. میتونی زنگ برنی یه داروخانه از دکترش بپرسی

اگه قطع کنم تا فردا ببرم متخصص اون عفونت چی میشه تا فردا بدتر نمیشه؟

نگران نباش دوز مصرفی بیش از حد معمول تاثیرش هم طولانی تره 

البته به شرطی که خطرناک نباشه 

ببین عزیزم از جمله عوارض مصرف آنتی بیوتیک يبوست هست. در دوره مصرف آنتی بیوتیک آب می هایی مثل پرتقال ...

ممنون عزیزم 😢 پس یبوست طبیعیه 

اره واقعا دیگه عمومی نمیبرم ولی چون تعطیلات بود وشب هم بردیم فقط عمومی بود

نگران نباشید چند سالشه دختر من ۵سال و دوماهشه با وزن ۱۶کیلو دکتر براش نوشته برای عفونتش هر ۱۲ساعت ۷. ...

۳سال و نیمشه ۱۴ کیلوئه دختر شما هم گلوش عفونت کرده بود؟