2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلیکیشن her life رو نصب کن خودش هم بهت توصیه های پریودی میده هم برات تاریخ رو محاسبه میکنه

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
۲۱ تا ۳۵ روز، بدن هرکس یه جوره، اگع ب نسبت قبل سیکلت طولانی شده دمنوش رازیانه بخور تا باز شه

دفعه پیش بخاطر استرس امتحانام خیلی زیاد شد ۳۸ روز اینا شد

ایندفعه دل دردشو دارم فقط

دفعه پیش بخاطر استرس امتحانام خیلی زیاد شد ۳۸ روز اینا شد ایندفعه دل دردشو دارم فقط

استرس خیلی موثره، من محصل بودم و جوشی، سیکلم خیلی طولانی میشد، البته بعد فهمیدم تنبلی تخمدان دارم...الان با دمنوش حلش میکنم ولی بخوام مامان شم باید دارو بخورم :/

استرس خیلی موثره، من محصل بودم و جوشی، سیکلم خیلی طولانی میشد، البته بعد فهمیدم تنبلی تخمدان دارم... ...

منم دارم:(

انقد ناراحتم بخدا.هرچقدر چای کوهی میخورم انگار ن انگار