2777
2789

از علائمش جوش صورت و تورم قسمتی از لب هم هس؟دخترم این چن روزه تعطیلیا میگه شکمم درده دارو دادم بهتر شد ولی امروز صبح پاشد صورتش جوش زده بود شبیه جای نیش پشه که الان بیشترشده,سرشبی هم تب داشت بروفن دادم،الان یهویی لبش یه قسمتش ورم کزد.متاسفانه تعطیلاته نمیتونم ببرمش مطب فردا مجبورا میبرمش عمومی.لطفا تجربه ای دارین بگین منو از نگرانی دربیارین😭

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاش همینا باشه ایشالا برات پیش نیاد عموم گرفت رباط صلیبیش پاره شد تو خواب

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
بله این ویروس عارضه پوستی هم داره متاسفانه 

وای الان لباسش زدم بالا شکمش هم پر شده از این جوشا.ابله مرغونم نیس مطمعنم...عارضه پوستیش شبیه جای نیش پشه هس؟

حالا کاش همینا باشه ایشالا برات پیش نیاد عموم گرفت رباط صلیبیش پاره شد تو خواب

یا پیغمبر چه کنم😭الان ببرنش بیمارستان بنظرت؟

وای الان لباسش زدم بالا شکمش هم پر شده از این جوشا.ابله مرغونم نیس مطمعنم...عارضه پوستیش شبیه جای نی ...

پسر من تبخال زد یعنی همون ورم لب

کنار لبش هم اگزما زد 

پوست دستش ور اومد و کنده شد 

و خارش شدید گرفت 

حالا ممکنه بچه های مختلف عوارض متفاوتی بگیرن

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

دختر من دوهفته تمام سرفه گلو درد و تب داشت یک هفته خوب شد باز از دیروز دل درده

مردم بخدا

خدا لعنت کنه باعث‌و باننی این ویروسا رو...خدا لعنت کنه اونایی ک اعللم‌نمیکنن‌ و هشدار نمیدن