2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

493 بازدید | 44 پست

سلام میشه یه راهنمایی بدین به فنا نرم 

من اون ماه ۲۸پریود شدم امروز رابطه داشتم مشکوکم چیکار کنم قرص بخورم یا نه ؟ یعنی حامله میشم؟؟؟؟؟؟😫😫😫😫

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم کلا ینی همیشه جلوگیری شما طبیعیه؟؟؟؟ نمیترسین؟ خوش بحالتون کاش منم میتونستم

🫤🫤🫤🫤

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
بخور خودتو راحتکن

فردا باید بخرم 🫠 یعنی الانم ترس داره از دو روز پیش حالت پریود دارم بعد بچه اولمم با کلی تلاش بود 😂

اخه واقعا اگه کسی بچه نمیخواد باید یه روش جلوگیری اصلی داشته باشه اورژانسی که خیلی خطرناکه

پیش میاد خب یه وقتایی تاحالا واسم پیش نیومده چنین چیزی

بخور اگه استرس داری

استرس که دارم رفتم تویه اب داغ نشستم ده دقیقه 

ولی ی راهتمایی عزیزم من قرصای ال دید و ....اینا حالمو ب شدت بد میکرد و شوهرمم ب خودش زحمت نمیداد از ک..استفاده کنه 

منم هنیشه اورژانسی میخوردم و انقدر هورمونامو بهپ ریخت ک نگووو خیلی ضرر داره 

هرچند من مجبور میشم الانم باز بخورم ولی خب خیلی ضرر داره حددالمکان نخور و مراقب باش

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚