2777
2789
عنوان

من یه مادرم

305 بازدید | 13 پست

من یه مادرم مادری که بچه هاش همه ی وجودشن نفسشون به نفسش بنده ای کاش یاد بگیریم هیچ مادری رو بی جا قضاوت نکنیم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بشه بهت گفت مادرا اینجور که میگی مادر هستی ولی کلی بگم اونی که توشناسنامه هست و کسی که زاییدتت مادرت نیست 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

من مادرم با تمام وجودم ۹ ماه بچه هامو تو وجودم پروراندم با سختی های زایمان طبیعی به دنیا آوردم با مریضیشون خودم مردمو زنده شدم به دلایلی تو هردوشون نتونستم شیردهی داشته باشم ولی امان از حرفها وقضاوتهای دیگران به خدا به خواست خودم نبود منم دلم میخواست بچمو شیربدم با لذت شیر خودمو بخوره شیر از لبو لوچش بزن بیرون ولی نشد داغونم از حرفهای مردم از قضاوتای مردم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ول کن بابا بگن با بچه ها عشق کن حرف بقیه هم بی ارزش باشه واست

به خدا میخوام ولی نمیتونم دنیا رو سرم خراب میشه وقتی یکی برمیگرده میگه تو چجور مادری هستی یا شیرندادنمو میزارن به پای بی عرضگی

به خدا میخوام ولی نمیتونم دنیا رو سرم خراب میشه وقتی یکی برمیگرده میگه تو چجور مادری هستی یا شیرنداد ...

همینه همیشه مادرسرزنش میشه بچه نمیخوابه مقصر مادره از پوشک گرفته نمیشه مقصرمادره بدقلغه مقصرمادره انقدبدم میاد ماشالله همه روانشناس ومشاوره میشن ی سریاهم متخصص کودک انقد ب آدم توصیه میکنن

همینه همیشه مادرسرزنش میشه بچه نمیخوابه مقصر مادره از پوشک گرفته نمیشه مقصرمادره بدقلغه مقصرمادره ان ...

آره دقیقا ای کاش یادبگیریم تو مسائل زندگی دیگران دخالت نکنیم قضاوت هم نکنیم چون مطمئنا هیچ کس تو دنیا دلسوزتر ومهربانتر از مادر برای بچه ی خودش وجود نداره