پارسال مهر ماه بود ساعت حدودا ۳شب خواب دیدم در حال جون دادنم(نوع مرگمم دیدم ولی بنا به دلایلی دوست ندارم بگم)یه جوون با لباسای سفید ایستاده بود بالای سرم حرف نمیزد ولی نگاش که میکردم حرفا بینمون رد وبدل میشد فهمیدم که عزراییلمه دوست داشتم باهاش برم ولی یهو یاد حق الناسایی که به گردنمه افتادم گفتم منو الان نبر بزار کامل پاک شم بعد اونم قبول کرد گفت بعدا میام از اون روز حس میکنم مرگم خیلی نزدیکه
در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
من پارسال ی جراحی کردم بعد جراحی حالم خیلییییی بد بود،ی شب خواب دیدم بابابزرگم که تازه چهلمش رد شده بود اومد به خوابم هی میگف بیا بریم،منم میگفتم نهههه آقا جون من هنوز جوونم،بعد گف پس بگو مامانت بیاد گفتم نههههه اون ارزو داره پسراشو زد بدع😁هی ازون اصرار از من انکار اخرش گفتم تو برو من میام بعدا،من زودتر از همه میام پیشت،و بابابزرگم تو خواب یهو رف سمت اسمون
پس کار نیمه تموم نداشته باش خوابت خیلی با جزئیات و واقعی بود
میدونی چی بیشتر ازهمه اینو واسم واقعی میکنه
من ۱۷سالگی رفتم حج میگن اولینارزویی که موقع دیدن کعبه کنی براورده میشه منم وقتی دیدم کعبه رو گفتم خدایا هروقت پاک شدم توهرسن وسالی که بودم منو ببر از این دنیا
در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....