2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 24 پست
میدونی چی بیشتر ازهمه اینو واسم واقعی میکنه من ۱۷سالگی رفتم حج میگن اولینارزویی که موقع دیدن کعبه ک ...

دختر دیوونه نه انشاله چیزی نیس مرگ حقه وبرای همه هست تو که از مرگ هراس داری این چه دعایی بود بهش فکر نکن تلقین نکن افکارتو کنترل کن چون تورو میبره سمتش

میدونی چی بیشتر ازهمه اینو واسم واقعی میکنه من ۱۷سالگی رفتم حج میگن اولینارزویی که موقع دیدن کعبه ک ...

گلم ..دی با این ارزوت خب ،حداقل میگفتی خدایا بعد از اینکه به تمام ارزوهام رسیدم بعد توی‌پیری منو پاک کن و خاک‌کن،زرتی رفتب چی‌گفتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برطرف کن،نمیاد ببرتت،فرصت دادن بهت،برطرف کن،اگر باز بیاد  ممکنه راه برگشتی نباشه،باشه؟

اره راست میگی هیچی بدتر از حسرت خوردن نیست مثل اون ایه ای که خدا میگه کافرا میگن مارو برگردون به دنیا تا کار خیر انجام بدیم ولی جواب من به اونا نه هست

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
گلم ..دی با این ارزوت خب ،حداقل میگفتی خدایا بعد از اینکه به تمام ارزوهام رسیدم بعد توی‌پیری منو پاک ...

جالبیش اینکه اصلا تو این حال وهواها نبودم اصلا اون موقع مذهبی نبودم تقریبا به زور منو بردن مکه نمیدونم چرا این ارزو رو کردم

جالبیش اینکه اصلا تو این حال وهواها نبودم اصلا اون موقع مذهبی نبودم تقریبا به زور منو بردن مکه نمیدو ...

حالا نظر من اینه که دارن امتخانت میکنن،حق الناس هارو برطرف کن،زندگیتو بهت میبخشن،انگار خواستن بهت بفهموننحق الناس گردنت نباشه و به دیگران هم بگی وگوششون برسونی

دختر دیوونه نه انشاله چیزی نیس مرگ حقه وبرای همه هست تو که از مرگ هراس داری این چه دعایی بود بهش فکر ...

هراسم از مرگ به خاطر پدرومادر ونامزدمه دور از جونشون حتما دق میکنن وگرنه اون لحظه ای که اون جوون دادم ومیخواست روحم از بدنم جداشه درک میکردم که اون جایی که میخوام برم بهتره یه حس وصف نشدنی داشتم با خودم میگفتم ای کاش گناهی نداشتم تا راحت با عزرائیلم میرفتم

حالا نظر من اینه که دارن امتخانت میکنن،حق الناس هارو برطرف کن،زندگیتو بهت میبخشن،انگار خواستن بهت بف ...

سعی میکنم واقعا حق الناس نکنم مخصوصا غیبت که حق الناسش وحشتناکه