2777
2789

دوستان من ی دختر خاله دارم( ۳۲سالهشه ) ،لیسانس داره، تک دختره ، خانواده شم  تحصیل کرده، خودشم سرکار میره، خونه شم بالاشهره،دخترخوبیم هست معمولیه، یعنی اهل آرایش غلیظ اینا نیس، ولی نمیدونم چرا خواستگار براش کم میاد، یا نتونسته شوهر پیدا کنه ؟ ( با اینکه سخت گیرم نیس، قانع) 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

کلا خواستگار کم شده انگار

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر باید اونو پیدا کنه  شاید تا حالا کسی که لیاقت اونو داشته باشه نبوده

آخه موقعیت ش خوبه ، خانواده ش، محل زندگی ش، خودش 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
   خدایا منو موز کن

الهی آمین‌...انشاالله در زندگی بعدی ت در روی زمین بوته موز بسی

مهم نیست عجله نکنه  ان شالله عاقبت به خیر بشه

آخه ۳۲ سال ش شده ، میخاموعگس ش بزارم میترسم گوگلی شه، ۳۲سال کم سنی نیس، 

الآن متولد ۸۸ شوهر دارند میکنند...

حالا چرا موز؟    

چون موز خاصیت زیاد داره ....میوه باکلاسی هست...ادم برا مهمونایی که دوست داره موز میزاره....عروسیا موز میدن...شیر موز کلی خاصیت داره...موز خودش ی پا عروسه 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

آخه ۳۲ سال ش شده ، میخاموعگس ش بزارم میترسم گوگلی شه، ۳۲سال کم سنی نیس،  الآن متولد ۸۸ شوهر دا ...

مدال طلا برای کودک همسری؟

۳۲سنی نیست هر کس برای زندگیش برنامه ای داره لزوما ازدواج همه چیز نیست