2777
2789

دیشب رفتیم یه مقدار وسایل گرفتیم شد ۸۶ تومن

صبح شوهرم داشت پیاماشو چک میکرد دید یه ۴۹ تومن هم همون ساعت کم شده از حسابش

به سوپری شک کردیم

عصری بهش گفتم برو بهش بگو گفت نه صبر کن میدونم چیکارش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم عصری مغازش یه آب معدنی خریدیم

شوهرم از همراه بانکش شماره ی پایانه رو با شماره ی دیشبی تطبیق داد فهمیدیم فقط یه رقم آخرش فرق داره و از سه تا دستگاه استفاده میکنه

آخه ۴۹ تومن معمولن حساب و خالی میکنن ،

نه عزیزم سوپری ها کارشون شده.

مثلا من خرید کردم پنیر شد ۶۹تومن.بعد ۱۶۹تومن کارت کشید.

از مغازه اومدم بیرون متوجه شدم برگشتم بهش گفتم.

گفت آخی اشتباه کردم و ۱۰۰ت رو نقدی داد.

چند روز بعدش همسر اومد گفت فلان مغازه خرید کردم ۹۰تومن شده بجاش ۱۹۰تومن کشیده.برگشتم بهش گفتم نقدی پس داد.

این طرف کارش همینه.حالا ۵نفر قبض رو چک میکنن پس میده ۵نفر هم چک نمیکنن پس نمیده.

خدایا شکرت

پیاده شد رفت بهش گفت 

پسره گردن نگرفت شوهرمم تهدیدش کرد داشت میومد بشینه تو ماشین که من خونم به جوش اومد رفتم داخل

بهش گفتم خجالت نمیکشی مردم همه گرفتارن تو چجوری دلت میاد جیب ملتو اینطوری میزنی

نه عزیزم سوپری ها کارشون شده. مثلا من خرید کردم پنیر شد ۶۹تومن.بعد ۱۶۹تومن کارت کشید. از مغازه اوم ...

اخه این جدا جدا میکشه ،اینم خلافه اونم خلافه ،ولی اینی که جدا میکشه معمولن کارت و کپی میکنن دوبار میکشن کنار دستگاهشون یه دستگاه کپی دارن ،بعد رفتن مشتری رمز و هم دارن سریع حساب و خالی میکنن 

خلاصه داد و فریاد کردم سرش شوهرم گفت بیا بریم

من میدونم چجوری پدرشو در بیارم

من غرغر کنان داشتم میومدم بیرون که بهم گفت آبجی بمون غلط کردم گوه خوردم نرو

بمون کارت دارم به شوهرت بگو بیاد کارش دارم

منم محل ندادم اومدم بشینم تو ماشین

که اومد درو کشید نزاره بریم منم محکم کشیدم از دستش اومدیم 

اومدیم خونه شوهرم گفت اشتباه کردیم باید همونجا که گردن گرفته بود زنگ میزدیم ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه

دوباره زنگ زدیم به خواهر شوهرم که بریم مغازش ایندفعه خواهر شوهرمو بفرستیم خرید کنه