2777
2789
عنوان

آمپول آنوکساپارین

46 بازدید | 6 پست

باردارم ۴۵ روز دارم آمپول انوکسا دور ناف میزنم و تا یک ماه دیگه هم باید بزنم....تقریبا ۲۰ روز پیش یه آمپول زدم و بعد از چند ساعت نگاه کردم دیدم جاش متورم شده و از جای سوزن خون آبه اومده....دیگه باهاش کاری نداشتم گفتم خودش جذب میشه، چند روز بعد به شدت اندازه دوتا سکه دوتادورش کبود شده بود و بعد از ۱۰ روزی تورمش تقریبا کم شد و الانم کبودیش یکمقدار داره بهتر میشه....ولی حالا با گذشت چند هفته هنوز سفتی رو داره جاش انگار سنگه...خیلی نگرانم که عفونت نکرده باشه😔😔

کسی تجربه داره....

برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستید..الهم صل علی محمد و آل محمد

نه عزیز. اشکال ندارد.

طبیعیه...

بد زدی ،زیر پوست جمع شده‌

کم کم ،جذب میشه.

جای نگرانی نداره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

[QUOTE=393729006]نه عزیز. اشکال ندارد. طبیعیه... بد زدی ،زیر پوست جمع شده‌ کم کم ،جذب میشه. جای نگرانی نداره[/QUOTE

ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون... خدا از دهنت بشنوه ، تو نت زدم همش زده بود آبسه و عفونت میشه زیر پوست خیلی ترسیدم...چون نزدیک یکماهه منم دیگه این تزریق رو انجام دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=393729006]نه عزیز. اشکال ندارد. طبیعیه... بد زدی ،زیر پوست جمع شده‌ کم کم ،جذب میشه. جای نگرا ...

من ۹ماه کامل زدم.

از این اتفاقا هم برام زیاد افتاده.

نگران نباش

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

من ۹ماه کامل زدم.از این اتفاقا هم برام زیاد افتاده.نگران نباش

الان دیگه قلق تقریبا دستم اومده دیگه کم پیش میاد جای سوزن کبود و سفت شه....ولی یکی دو هفته اول هر چی زدم اکثرا همراه با کبودی و سفتی بودن....ولی تقریبا سریع خوب شدن...این یه دونه انگار سنگه و خیال خوب شدن نداره واسه این نگرانم

من ۹ماه کامل زدم.از این اتفاقا هم برام زیاد افتاده.نگران نباش

عزیزم شما برا اینکه سفتی جاش برطرف شه حوله گرم میزاشتین یا ماساژ بدین؟ 

عزیزم شما برا اینکه سفتی جاش برطرف شه حوله گرم میزاشتین یا ماساژ بدین؟

نه