2777
2789
عنوان

از شوهرم و مادرش ناراحتم

223 بازدید | 13 پست

بچه ها نظرتونو بگيد لطفا يكساله عقدم شغل شوهرم با خونوادش شراكتيه حالا برادرش رفته سربازيو يكي از كارگراشم نيست و نيروش كم شده مجبوره خودشم كار كنه و چون سرش شلوغه مادرشوهرم ميشينه پشت ميز و كارت ميكشه 

ما اوايل هرروز باهم بيرون بوديم تو اون تايم پدرشوهرمو مادرشوهرم همش ميگفتن كه ما پسرمونو نميبينيم صب ميره شب مياد و مشخص بود دلشون نميخواد كه هرروز باهم باشيم حالا اين اواخر بيرون رفتنامون شده يروز درميون شوهرم هرروز صب با مادرش ميرن سركار و باهم برميگردن يعني اونروزايي ك من تو خونه تنهام شوهرم با مادرش شبو روز باهمن باهم ميرن با هم ميان بدون اين كه بياد حتي نيم ساعت منو ببينه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شاید اقتضای کارش هست، مگه نمیگی کارشون شراکتی هست، خب باید همگی به صورت منظم کار کنند دیگه، حالا چون کار خانوادگی و شراکتی هست که دلیل نمیشه نظم و انضباط نداشته باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

شوهرم ماشينشو براي خريد خونه فروخت منم واس اين كه بدون ماشين نمونه ماشينمو يك ماهه ك دراختيارش گذاشتم ولي بجاي اين ك بياد دنبال من مامانشو سوار ماشين ميكنه😒

وا خو تو هم برو اونجا سرکار بعدم گلم گرونیه ادم نمیتونه حتی ی روز رو هم بیکار بمونه 

عزيزم من حرفم سركار رفتنشون نيست فقط دوس ندارم مادرشوهرم اونجا باشع اگه بجاش پدرشوهرم ميرف راحت بودم ولي پذرشوهرم ميمونه خونه زنش ميره بجاش

عزیزم تفریح و دور دور ک نمیرن. میرن سرکار. ما هم همسرمون صبح تا شب سرکاره.فقط مادرش کنارش نیست.

خب منم با كاركردن همسرم مشكلي ندارم بااين كه مامانش اونجاست مشكل دارم اخه همسرم ي مقدار بچه ننس اگه قرار باشه هرروز باهم برن و بيان هرروز كنار هم باشن و يروز درميون بياد در حد دوساعت منو ببينه واسم سخته 

خب منم با كاركردن همسرم مشكلي ندارم بااين كه مامانش اونجاست مشكل دارم اخه همسرم ي مقدار بچه ننس ...

نمیدونم همسر شما چند سالشه.

ولی اگر شما یکساله وارد زندگیش شدی اون یه عمر با مادرش زندگی کرده کنار اون بوده.

عزیزم یه کم حساس شدی.ناراحتیت منطقی نیست

خدایا شکرت
بله شايد حق باشماست عزيزم 

میدونی بخاطر گاردی هست ک به مادرشوهر داریم.

اگر رابطه مادر پسری رو بپذیری دیگه این افکار نمیاد سراغت.

درضمن برای اینکه همیشه پیش همسرت عزیز باشی ترجیحا اسمی از خانوادش نبر.

خدایا شکرت