2777
2789
عنوان

اطرافیانم میگن بچت مثل شیطون میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 85 پست
گلم من نمی گم کار خوبی کردی حجاب و نماز رو گذاشتی کنار ولی شما ازدواج کردی زن و شوهر وقتی عقد می خون ...

ممنون عزیزم واقعاارامش نیازدارم برام دعاکنین🥺🥺🥺

حرفهای خدا بیش از انسانیته؟!  اگه هرکس سعی داشت ذره ای انسانیت رو تو خودش تقویت کنه اینهمه جنا ...

فقط جمله‌ی اولتون:

بله چیزی ورای انسانیته.اخلاقیاتم رعایت کنیم ولی پشت کنیم به دستور صریح خدا تو قرآن یجای کار میلنگه.بازم کامل نیستیم.

اینکه پشت کنیم به قرآن به بهانه‌ی گناه دیگران دلیل موجهی نیست.

امام حسین رو نبینم ولی  بگم از دین زده شدم،چون یزید و شمر هم مسلمان بودن،اهل حج و نماز شب و غسل و ...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با دست کثیف حاضر نیستی غذا بخوری لباس کثیف حاضر نیستی بپوشی بعد چجور قبول میکنی غسل نکنی بعد ا ...

❤❤نمیدونم. تاحالاکسی پیدانشدمجابم کنه ک کدوم راه رو برم. کلی ادم دیدم وهیچکدوم متقاعدم نکرد

چه زبون تیز و تلخی دارید قشنگ با تنه و کنایه حرف میزنید 

هر کس از ظن خود شد یار من.

هر جور راحتی.

استارتر اینجور برداشتی نداشت.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

قبلا خیلی دپرس بودم خانوادم حمایتم نمیکردن. منم باخدابودم. وزیاد اهل مذهب بودم. وواقعا وقتی نمازمیخو ...

اگه خدارو قبول داری ،نمازو غسل هم باید قبول داشته باشی 

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
ممنون عزیزم واقعاارامش نیازدارم برام دعاکنین🥺🥺🥺

الا بذکر الله تطمین القلوب ذکر خدا آرامش قلب هاست

حتی اگر نمازم نمی خونی بعضی وقتا حتی موقع راه رفتن و کارای روزمره ات ب خدا فکر کن مطمئنن آروم میشی

فقط جمله‌ی اولتون: بله چیزی ورای انسانیته.اخلاقیاتم رعایت کنیم ولی پشت کنیم به دستور صریح خدا تو قر ...

من مخالف نماز و روزه و واجبات دین نیستم.... 

اما تو کشوری که بر پایه ی اسلام بنا شده من هیییییچ نشانه ای ازدین و اسلام ندیدم.... 

پس برای همین میگم اول انسانیت.... خداهم تو قرآن از انسانیت گفته

دروغ نگیم، غیبت نکنیم،تمسخر نکنیم، چشم چرانی نکنیم، کمک به نیازمندان، دزدی نکردن، و........ 

پس اگه انسانیت رو تو خودمون تقویت کنیم خیلی از اصول  دین رو رعایت کردیم و دنیارو قشنگ تر.... 

میشه بگید کجا و تو کدوم منبع اشاره شده بچه حرومزاده میشه ؟ کاش اول چک کنید بعد حرف بزنید 

🫤..... یه سرج ساده تو نت..... احکام ولی فقیه و احادیث و غیره.... مثلا نطفه ای که تو وقت پریودی شکل بگیره حرامه، یا وقتی روزه ای شکل بگیره حرامه..... ریپم نزن حوصله ندارم

برو خودت تحقیق کن... نکردی هم نکردی واسه من فرقی نداره

❤❤نمیدونم. تاحالاکسی پیدانشدمجابم کنه ک کدوم راه رو برم. کلی ادم دیدم وهیچکدوم متقاعدم نکرد

خدا هم خوشحال میشه وقتی میبینه شما به عنوان فردی که قراره مادر یک فرشته بشی مسائل نظافتی رو رعایت میکنی عزیزم. حمام که میری 1،2دقیقه هم غسل کن همونجور که دست میکشی بدنت تمیز بشه نیت کن و به ترتیب انجام بده😘😍

برات آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم

و خوشحالم که باهات هم کلام شدم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

🫤..... یه سرج ساده تو نت..... احکام ولی فقیه و احادیث و غیره.... مثلا نطفه ای که تو وقت پریودی شکل ...

تحقیق کردم فکرکردی ب حرف شما اتکا میکنم ؟!

داری اشتباه میگی شما برو بیشتر بخون... خواستی لینک بدم بیشتر مطالعه کنی الکی انگ حرومزاده ب کسی نزنی

دعوا هم ندارم برعکس شما ک سریع حالت تهاجمی گرفتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من مخالف نماز و روزه و واجبات دین نیستم....  اما تو کشوری که بر پایه ی اسلام بنا شده من هییییی ...

طرف تو قلب اروپا و آمریکا که ضد اسلام هم تبلیغات وسیع دارن بزرگ شده،زندگی کرده،ولی یه روزی به جایی میرسه که هیچ چیز اقناعش نمیکنه و با خوندن قرآن مسلمون میشه،حتی قواعدش رو بیشتر و بهتر از مای مسلمان زاده و مدعی مسلمانی رعایت می‌کنه.

سه تا پروفسور اروپایی شیعه شدن و خادم امام رضا.

آیا اونها با همون انسانیتی که داشتن دنیا رو زیبا نکرده بودن؟ تو مهد صنعت،با شغل عالی چی کم داشتن که دین مسیحیت به اون آسونی رو رها کردن،اومدن مسلمون شدن یا اینهمه قواعد و قوانین؟

البته که شما هرگز نه قانع میشید،نه کوتاه میایید.نه من مثل شما فکر خواهم کرد،نه شما مثل من.پس شبتون بخیر✋