2777
2789
عنوان

متاهلی و تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 33 پست
آره همش سره خودمو با کلاس و ورزش پر میکنم اما.. بقیه رو که میبینم چقد شوهراشون پایه ن ... دلم میسوزه ...

میفهمم چی میگی 😔 خیلی سخته

با چی شما مشکل داره که اینجوری برخورد میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همش سره خودمو با کلاس و ورزش پر میکنم اما.. بقیه رو که میبینم چقد شوهراشون پایه ن ... دلم میسوزه ...

من شوهرم نامزدی و اوایل ازدواج خیلی خوب بود و 

الان اصلا احساس نمیکنم که دوسم داره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
همین الان داشتم فکررمیکردم کاش به خواستگارایی که خیلی دوستترم داشتن جواب مثبت میدادم.نه کسی که من بی ...

اتفاقا اون خ ادعاش میش .همش میگ من تورو خ دوست دارم. اما من هیچی حس نمیکنم. قبلش کمبود محبت داشتم الان بتتر شدم.فقط دنبال توجهم.خ منزوی شدم

فقط میخوام شرایط تغییر کنه اگر قراره تنهایی بکشم خب حداقل برم مرحله بعد مثل دیگران 

چند سالت هست؟هیچ وقت تین فکرو نکن عاقلانه ازدواج کن نه برای فرار از تنهایی انشاالله همسر ایندت رفیق و همدمت باشه

میفهمم چی میگی 😔 خیلی سخته با چی شما مشکل داره که اینجوری برخورد میکنه 

حس میکنم شخصیتش همینه.گناهیم نداره.ولی من خ تشنه ام.عین ی کویر خشک شدم از تنهایی و بی مهری.هیچ انگیزه ای ندارم دگ. افسرده تر شدم با اینکه همش سعی میکنم سرمو گرم کنم.کلا خودرای هست.من نمیتونم تحمل کنم.حرفامو قبول نداره

چند سالت هست؟هیچ وقت تین فکرو نکن عاقلانه ازدواج کن نه برای فرار از تنهایی انشاالله همسر ایندت رفیق ...

برا فرار از تنهایی نیست چون اون جوری هم تنهام بلاخره تنهایی هست اما فقط دلم میخواد شرایط تغییر کنه مجردیم تموم شه 

حس میکنم شخصیتش همینه.گناهیم نداره.ولی من خ تشنه ام.عین ی کویر خشک شدم از تنهایی و بی مهری.هیچ انگیز ...

میگم تنها راهی که داری این که حتماااا برو روانشناس صبحت کن خالی میشی راه حل میده بهت به خود باوری کامل میرسی دیگه اینقدر هم نیاز به محبت شوهرت نداری