2777
2789

بچه ها خیلی حس بدی دارم...

اول یه توضیح در مورد شرایط بدم: 

پدر و مادرم وقتی کوچک بودم طلاق گرفتن و مادرم ازدواج مجدد کرد، و همسر مادرم به معنای واقعی بهترین پدر دنیا بوده و هست واسه ما

یعنی اگه دونه دونه بخوام از خوبی هاش و حمایت هاش و محبت های خالصانه اش و تمام فداکاری هایی که واسه ما انجام داده بگم هیچوقت تموم نمیشه🥲❤️

و خلاصه منم همیشه اونو به عنوان پدرم شناختم و عاشقشم 

حالا فردا قراره به دلایلی پدر بیولوژیکیم رو ببینم

و مامانم بهم گفته که خیلی باهاش صمیمی رفتار کنم که بعد این همه سال دلش نشکنه و فلان

اما اصلااااا حس خوبی ندارم، خودمم نمیدونم چرا😐

یه جورایی برام سخته با یه غریبه که هیچ حسی بهش ندارم بخوام الکی جور خاصی رفتار کنم 

یعنی ادا درآوردن برام سخته، اگر هم انجام بدم قطعا ضایع و مصنوعی میشه😐🤦‍♀️😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی توصیه ای نصیحتی یا کلا تجربه ای تو این زمینه داره؟؟

سلام خداروشکر پدر دومتون خوبن.هر چی باشه اون اقا که پدر اولتونم هست حقی ب گردن شما داره سعی کنید امشب به این فکر کنید ادب شما نشان شخصیت شماست پیش ایشون.مدفق باشید🙂ان شاالله خوب پیش میره و حتی دلخوری ها رفع میشه

خب نرو ممکنه بهم بریزی 

نه ببین اصلا هیچ خلا یا مشکلی تو این زمینه ندارم هیچ مثلا کینه ای ازش ندارم

فقط حسی بهش ندارم😐 

پدر من در واقع مرد دیگه ای هست (همسر مامانم)

اما باید سعی کنم یه آدم غریبه رو بزارم جاش و اونجوری فکر و رفتار کنم

به نظر من خودت باش و احساساتت رو پیشش بروز بده.

بهش بگو که اگر باهات سرد برخورد میکنم دلیل براین نیست که دوستت ندارم یا ازت ناراحتم.اتفاقا برعکس.نسبت بهت هیچ حس بد و منفی ای ندارم فقط چون بعداز سالها دارم میبینمت کمی مضطرب و سردرگم و معذبم...و ازت میخوام بهم کمک کنی تا سریع تر بتونم با این وضعیت کنار بیام و کنارت راحت باشم بابا.

بابا رو حتما بگو تا اونم خوشحال بشه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...