سلام من یه دختر 23 ساله هستم و با شوهرم 10 سال تفاوت سنی دارم و 3 ساله عقد هستم خودم دانشجو دکتری و همسرم دیپلم داره از زمانی که عقد کردم خیلی برام کم گذاشتن حتی روز عقد آرایشگاه نبردنم و لباس هم برام نگرفتن ولی پدرم همه رو برام تهیه کرد به جز آرایشگاه در دوره عقد اصلا هزینه ای برام نکرده فقط یه عیدی و یه یلدایی برام آوردن و در همه کارم دخالت میکنند و حتی رنگ لباسم نظر میدن آدم دست پاچلفتی نیستم اما علنی به من گفتن که هنر چیه و چه کارایی بلدی با اینکه بلد هستم تا حدودی متاسفانه در دوره عقد قهر طولانی داشتیم و علت چیزهای بی مورد بود و مدت طولانی قهر میکردن و منتظر بودن تا پیشقدم بشم نظرتون این بود که تمام هزینه های من رو پدرم تقبل کنن و علنا ابراز هم میکنن حالا هیچ تلاشی نمی کنند تا بریم سر خونه زندگیم نه خودش نه خانواده اش رفتار بد زیادی با هام داشتن و خیلی جا ها به من بی احترامی شده میخواستم ببینم الان میتونن بیان راحت بگن جداشیم چون خیلی بی خیالن من خودم موندم چیکار کنم تا ارزشم برگرده و رفتارشان تغییر بدن ضمنا من اصلا خونه اونا نمودم که بگید حرمت ها ریخته ممنون از پاسخگویتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چه بگم اما اشتباهه تحصیلات و سطح خانواده ها باید یکی باشه،،،، روز اول نباید اجازه بدی برات ک ...
من خیلی بچه بودم بی تجربه فکر نمیکردم روزی بتونم به اینجا برسم فامیل بودیم شاید اینم دلیل شد به این که با هام عقد کنیم من نخواستم کم بزارن برام اما از بچه کی غرور دارم نمیتونم به بابام بگم این بخر برام رو پا خودم وایستادم