2777
2789

راهکار دارین مممون میشم لطف کنین بگین 🤝🌸♥️

و اینکه اگ میشه برای براورده شدن سریع نیتم حتی شده یه صلوات بفرستین چند ثانیع وقت میگیره ولی برای من یه دنیاست .

ب امید اینکه سال جدید بیام و موفق شده باشم خودموسرپا  نگه دارم و این تاپیکمو ببینم .

الهی هر کی دعام کرد خدا از سرو روش خوشبختی و برکت بباره🤝💚

قربونتون برم .

همین .

♥️

💚

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فللا حامله ام و بچه ام شده تنها امیدم تو اوج ناراحتی هام اگه نبود واقعاااا دلیلی برای زندگی نداشتم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر کردن به اینک دنیا ب آخر نرسیده بدترش رو هم دیدم و زندگی همینه و دلگرم به بودن همسرم

چقد خوب .نمیدونم چرا جدیدا خیلی زود کم میارم 🤝♥️

فللا حامله ام و بچه ام شده تنها امیدم تو اوج ناراحتی هام اگه نبود واقعاااا دلیلی برای زندگی نداشتم&n ...

خدا نگهش داره برات الهی همیشه شاد باشی .

بچت دختره یا پسر؟

خیلی داغونم نمی تونم سرپا نگه دارم خودمو  کاش می مردم تموم میشد

من اینجوری نبودم ولی جدیدا خیلی بد شدم .

نمیتونم خونه بند بشم .همزمان نمیتونم بیرونم برم ینی دلم نمیخاد .انقد فکر و خیال دارم ک فقط زل میزنم 

اعتماد به خدا❤ نمیگم ناامیدنمیشم اتفاقا گاهی گریه هم میکنم اما درنهایتش میگم توبهترمیدونی چی برام خ ...

چقد خوب .کاش زود تر یه نشونه ای ببینم و قوی تر بشم .

من اینجوری نبودم ولی جدیدا خیلی بد شدم . نمیتونم خونه بند بشم .همزمان نمیتونم بیرونم برم ینی دلم نم ...

نمیدونم این چه کاریه خدا من میکنه امروز یه گوشه ی خیابون زدم کنار یه جای خلوت اونقدر گریه کردم که الان چشام باز نمیشه 😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چقد خوب .کاش زود تر یه نشونه ای ببینم و قوی تر بشم .

نفس کشیدنت نشونست

اگر زندگی پرچالشی داشتی به گذشته فکرکن که از چه سختی هایی تونستی ردشی ، من چون علارقم سن کمم چالش زیاد داشتم تونستم اعتمادمو به خدا بالا ببرم

من یازدهمم ام هروقت کم میارم به نتیجه ای که در انتظارمه و به خوشحالی مامان بابام فکر میکنم و باعث می ...

چ خوب منم امسال کنکور دارم 🤝💚