2777
2789

راهکار دارین مممون میشم لطف کنین بگین 🤝🌸♥️

و اینکه اگ میشه برای براورده شدن سریع نیتم حتی شده یه صلوات بفرستین چند ثانیع وقت میگیره ولی برای من یه دنیاست .

ب امید اینکه سال جدید بیام و موفق شده باشم خودموسرپا  نگه دارم و این تاپیکمو ببینم .

الهی هر کی دعام کرد خدا از سرو روش خوشبختی و برکت بباره🤝💚

قربونتون برم .

همین .

♥️

💚

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فللا حامله ام و بچه ام شده تنها امیدم تو اوج ناراحتی هام اگه نبود واقعاااا دلیلی برای زندگی نداشتم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر کردن به اینک دنیا ب آخر نرسیده بدترش رو هم دیدم و زندگی همینه و دلگرم به بودن همسرم

چقد خوب .نمیدونم چرا جدیدا خیلی زود کم میارم 🤝♥️

فللا حامله ام و بچه ام شده تنها امیدم تو اوج ناراحتی هام اگه نبود واقعاااا دلیلی برای زندگی نداشتم&n ...

خدا نگهش داره برات الهی همیشه شاد باشی .

بچت دختره یا پسر؟

خیلی داغونم نمی تونم سرپا نگه دارم خودمو  کاش می مردم تموم میشد

من اینجوری نبودم ولی جدیدا خیلی بد شدم .

نمیتونم خونه بند بشم .همزمان نمیتونم بیرونم برم ینی دلم نمیخاد .انقد فکر و خیال دارم ک فقط زل میزنم 

اعتماد به خدا❤ نمیگم ناامیدنمیشم اتفاقا گاهی گریه هم میکنم اما درنهایتش میگم توبهترمیدونی چی برام خ ...

چقد خوب .کاش زود تر یه نشونه ای ببینم و قوی تر بشم .

من اینجوری نبودم ولی جدیدا خیلی بد شدم . نمیتونم خونه بند بشم .همزمان نمیتونم بیرونم برم ینی دلم نم ...

نمیدونم این چه کاریه خدا من میکنه امروز یه گوشه ی خیابون زدم کنار یه جای خلوت اونقدر گریه کردم که الان چشام باز نمیشه 😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چقد خوب .کاش زود تر یه نشونه ای ببینم و قوی تر بشم .

نفس کشیدنت نشونست

اگر زندگی پرچالشی داشتی به گذشته فکرکن که از چه سختی هایی تونستی ردشی ، من چون علارقم سن کمم چالش زیاد داشتم تونستم اعتمادمو به خدا بالا ببرم

من یازدهمم ام هروقت کم میارم به نتیجه ای که در انتظارمه و به خوشحالی مامان بابام فکر میکنم و باعث می ...

چ خوب منم امسال کنکور دارم 🤝💚