2777
2789

سلام دوستان من برای بار دوم بیبی چک زدم 

دفعه اول یک هفته پیش بود یعنی ۵و۶ روز موعدم ک روز بعد نگاش کردم دیدم هاله انداخته 

دیروز موعدم بود امروز خواستم آزمایش بدم گفتم زوده ممکنه منفی در بیاد بعدظهر ی بیبی زدم البته  از صبح که بیدار شدم ۴باری رفته بودم دسشویی یعنی ادرارم رقیق بود  بعد تقریبا نیم ساعت ی ساعت هاله انداخت که با چشم بیشتر دیده میشه عکس گرفتم بزور معلومه 

برای خواهرمم فرستادم گفت هاله رو میبینم ۹۰ درصد بارداری 

اینم بگم علائم بارداری دارم بارزتریناش اینه سمت راستم تیر میکشه هر یکی و دوساعت ی بار و کمردرد میگیرم و ول میکنه ی هفته پیش سینه درد داشتم خوب شده تقریبا و تکرر ادارمم دارم الان عکسو میزارم لطفا خوب دقت کنید بعد نظر بدید

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله باردار باشی  هنوز عکس نیومده

الان پست شد نتم یکم خراب شد نمیدونم چش شد یهویی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

گذاشتی منم لایک کن بیبی چک ببینم    

گذاشتم عزیزم بیا ببین 

من اینطوری شدم باردار بودم دقیقا عین شما

خداحفظش کنه 

انشااله که منم باشم😍

خودم که حس میکنم چیزی توی دلمه سمت راست هی خودشو سفت میکنه 

فردا اول صبح دوباره میزنم ببینم پررنگ میشه یا ن

چرا کسی نیست لطفا بیاید خیلی استرس دارم همراه با ی ذره امید ته دلم ک حس میکنم باردارم خداکنه حسم دروغ نگه بم🥲

یه بار دیگه امتحان کن تو این انگار نیستی خط پایینیه خیلی پایینه که شاید خرابه مجدد بزن ان شا الله ...

قبلا ی بار زدم اینجوری شد خودم میبینمش 

فردا صبح میزنم چون اول صبح بهتر نشون میده اینو بعدظهر زدم

بعد اینکه زیاد از موعد پریودم نگذشته معمولا میگم باید ۴و۵روز ی هفته بگذره بعد خوب نشون میده 

روبروی تی هاله افتاده،  خیلی مبارک باشه

وای قلبم یعنی میشه😍 بعد از خواهرم  اولین نفری بودی که اینجوری تایید کرد امیدوارم نظرت درست باشه