2777
2789
برا دخترمم میلاد بودم،،آره ماماهاش خوبند اما چون خیلی از طبیعی ترس دارم ،میگم اگه ماما داشته باشم یه ...

ن بابا الکی پول ب ماماهمراه میدی بازم هرطور خودت میدونی ولی ب نظر م ی پول اضافه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان پسر راحتتر از دختره پسر سریعتره زایمانش ..من مامایی ک  واسم بود خودش واسم توپ اورد گفت ر ...

مامای همراه منم همین کارا رو بهم میگفت انجام میدادم و همش کنارم بود،،مامانمم میگه زایمان پسر راحت تره، اما آخرش استرس لعنتی ولم نمیکنه😬

مامای همراه منم همین کارا رو بهم میگفت انجام میدادم و همش کنارم بود،،مامانمم میگه زایمان پسر راحت تر ...

ن عزیزم شما ک ی بار زایمان کردی استرس واسه چی من دوتاش طبیعی بود درسته درد داره اما خب زودی راحت میشی نگران نباش و اصلا هم استرس نداشته باش

تا ببینم شرایطم چطور پیش میره ،اگه شرایطم خوب بود که اصلا بهش زنگ نمیزنم

اره عزیزم فقط پیاده روی زیاد کن ..اصلا هم نگران نباش خدا خودش تحمل رو موقع زایمان زیاد میکنه .ولی وقتی دردات شروع شد بگو یکی سوره انشقاق رو واسط بخونه 

واقعا؟؟؟؟الهی برا منم خوب باشه......

سلام عزیزم الان تو اون تاپیک دیدم نوشتی تازه زایمان کردی منم ۵۴ روزه زایمان کردم منم این دردها داشتم تازه دو سه هفته بهتر شدم میگم عزیزم بعد چهل بعد رابطه اگه لکه بینی پیش بیاد طبیعی هست ؟؟یا درد و سوزش ببخشید اینجا پرسیدم دوست نداشتم تاپیک بزنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜