2777
2789

واقعا حوصله ندارم هروقت میرم سردرد میگیرم کلی حرفای مزخرف و بیخود میزنن بعد انتظار دارن باهاشون هم صحبت بشی💔😭🥲 واقعا تنفر دارم از اینجور جمع ها

و متاسفانه گوشی هم زیاد نمی‌تونم دست بگیرم باید بشینم ب حرفای بیخودشون گوش کنم😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی متاسفانه مجبورم 🥲🤣

خوشبختانه من مجبور نیستم ،از اکثرشون دورم 😁

اینقدرم دانشگاه وقتمو میگیره از دو روز دیگه که اونا هم که اینجان نمیبینم 😂

You're all the things I've got to remember

خداروشکر پس تنها نیستم🤣💔 ولی خدایی هیچوقت جمع های فامیلی درک نمیکنم

اره منم بدم میاد مدام غیبت اینو اون رو میکنن از این سرشهر میگیرن تا اون سر شهر کله پاچه بقیه رو بار میزارن😁

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من تا ۲۷ سالگی مجرد با وجود صدتا خواستگار خوب بودم به خواست خودم بعد یبار دوسنداشتم برم مهمونی مامانم ب زور بردنم مریضم بودم چهرم داغون شده بود الان هر بار منو میبینن میگن خوب شد ازدواج کردی اخرا خیلی داغون شده بودی ( فک میکنن مثل خودشون از درد بی شوهری داغون بودم )

قوم الظالمین خدا لعنتشون کنه