2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم دخترم از بیمارستان مرخص شد بعد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 58 پست

حالا واجبه عموی شوهر بیاد دخترت رو ببینه؟؟

به جای انقدر توقع داشتن از بقیه،توجه‌تون رو بذارید روی زندگی خودتون

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این چهار روز هیچکدوم از عموهای شوهرم نیومدن دیدنش فقط یکیش همون روز که بستریش کردم زنگ زد که چرا ...

عزیزم  غصه نخور شما خدا رو داری 

تو سختی ها آدما شناخته میشن 

همیشه امیدت بخدا باشه و از خدا بخواه تنهات نذاره  بنده خدا رو وللش

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
گذر پوست ب دباغ خونه میوفته... صبور باش

از این ناراحتم که شبی که دخترم از بیمارستان بستری شد بچه های برادر شوهرم خونه ی پدر شوهرم بودن انقدر باهاشون بازی میکرد که صداشون به خونه ی ما هم می رسید اما نیومدن یه حال از دختر من بپرسم

بعد وقتی خودشون یه جیزیشون میشه توقع دارن که جونمون رو براشون قربانی کنیم 

حالا واجبه عموی شوهر بیاد دخترت رو ببینه؟؟ به جای انقدر توقع داشتن از بقیه،توجه‌تون رو بذارید روی ز ...

منظورش عموی دخترش بود  اشتباه تایپی شده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

پسرم ب خاطر همین عفونت کوفتی 10 روز بستری بود 

عملش کردن دوبار 

بعد مادر شوهرم همش زنگ میز ب پسرش سراغ بچمو میگرفت دریغ از ی زنگ زدن  ب من

حتی نیومد سر بهش بزنه 

اخ یادم نمیره روزی ک بردنش تو اتاق عمل، داشتم خون گریه میکردم زنگ زده بود ب شوهرم و میگفت مامان حرص نخوریا 

هنوزم ک هنوزه ب من میگه اخی محمد خیلیییییی سر این بچه حذص خورد و گریه کرد اونروز ک بیمارستان بود 

اصلا تو دهنت نمیچرخه ک بگه توم مامانشی چیا کشیدی این ده روز با بچه ی دو ماهه 

حتی مرخص هم ک شد نیومدن سر بش بزنن 

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

منظورش عموی دخترش بود  اشتباه تایپی شده

آهان خب عمو باید بیاد فکر کردم عموی شوهر رو می‌گه گفتم چرا باید بیان

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

از این ناراحتم که شبی که دخترم از بیمارستان بستری شد بچه های برادر شوهرم خونه ی پدر شوهرم بودن انقدر ...

چقددددر مریض ک شد خودم ی تنه تنهایی بردمش اینور اونور دکتر مادرشوهرمو 

تا اخر شب بالا سرش یودم ک سزمش تموم شه 

بعد الان حتی ی سر ک هیچ ی زنگو نزد ب من 

نمیبخشمش هیچوقت هيچوقت 

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

حالا واجبه عموی شوهر بیاد دخترت رو ببینه؟؟ به جای انقدر توقع داشتن از بقیه،توجه‌تون رو بذارید روی ز ...

اشتباه شد عموی دخترم رو میگم

ببین من از برادر شوهرم توقع داشتم حداقل یه سر به دخترم میزد 

چون منم وقتی بچه هاش مریض میشدن میرفتم و سر میزدم 

و اینکه بچه هاش همیشه خونه ی ما بودن و به هم نزدیکیم

ممنونم عزیزم آره شکر خدا خوبه

الهی شکر که دخترت خوبه بقول اون دوستمون گذر پوست به دباغ خونه میفته جاش که رسید گلگی تو بکن و اگه اونام مریض شدم توام همینجوری رفتار کن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗