2777
2789
عنوان

شوهر خانواده دوست و خوخواه

872 بازدید | 50 پست

خانوادش هرچقدر بهش بدی کنن.باز هم بهشون خوبی میکنه.هرروز خوبی هاش بیشتر میشه عشقش ب خانوادش بیشتر میشه.

ولی به منی ک این همه از خودگذشتگی میکنم نفقه نمیگیرم. کارهای شخصیشون رسیدگی میکنم.

با وجود دوتا خواهر شوهر بزرگتر از خودم ک مجردن،تمام کارهای خونشون بامن.خرید باشه غذا ظرف .تمیز کردن خونه.همه کارها.

طلای مجردیمو فروختم.

تاالان هم کلی از پدرم پول گرفتیم بابت شوهرم.

موتور  گرفتبم براش

جشن گرفتبم .

دریغ از یه محبت از طرف اونا.

همش دعوا وهمت و بی‌احترامی.همش گفتن وظیفته.

حتی وظیفه پدرت خونه تهیه کنه.دیگه پرو تر ازاین ندیدم.

الان ک منو گرفتن، بهم‌میگن زشت و..

گفتم  پس چرا خودتو شبیه من میکنین ؟وقتی من زشتم. 

چرا منو گرفتین.

طلای مجردیم آخرین پس اندازم بود.

هیچ خرجی نکردم براخودم کلی فداکاری.

۵۰ هزار تومن از پول طلای خودمو خرج نکردم برای خودم،کلی نیاز داشتم.حتی شوهرم هم نزاشت خرج کنم.بخدا نیاز ب دکتر بودم نرفتم عفونت دارم.

ولی امروز خواهرش گفت دارو نداشتن دارو خونه رفتم.

یهو شوهرم گفت من‌میرم .

از همون پول طلا داره میره برای مادرش دارو بخره.

خواهرشم‌گفت ۵۰۰ تومنی میشه.

خواهرش گفت کارت میخوای؟

گفت نمیخام

یواش  بهش گفتم چرا گفتی دارم؟

بگو ندارم.

فردا نوبت دکتر میگیرم‌اگه گفت لازم داریم. میکوبم تو سرش.ب

یا اینکه به خواهرش میگم پول داری بدی؟

میخام‌برم دکتر.

پول داشتم ک برا مادرت دارو خرید تموم شده پولمون.

بخدا ۶۰۰ بیشتر نداشتیم.

الان ۶ ماهه دکتر نمیرم ک هیچ کلی نیاز های دیگه دارم.مثلا نوار بهداشتی ژیلت و....بخدا اذیت دارم‌میشم. خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از شوهرت نیست 

مشکل از خودته ک ازاول برا خودت ارزش قائل نبودی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

هیچ وقت این همه فداکاری نکن چون این فداکاری ها به چشم کسی نمیاد اقایون اونایی که بیشتر براشون خرج میکنن رو بیشتر دوست دارن حالا یا خانوادشون باشه یا یه زن غریبه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خوب جونم اشتباه کردی فداکاری و اینجوری چیزا  بعدم اومدی گله میکنی شما باید اول به خودت توجه ...

الان چیکار کنم. میگه راه طلاق بازه .من رو هردختری هرزنی میخاد.

بخدا ازش مدرک خیانت هم دیدم و دارم

هیچ وقت این همه فداکاری نکن چون این فداکاری ها به چشم کسی نمیاد اقایون اونایی که بیشتر براشون خرج می ...

من پس جدا شم. چون نمیتونم.

من اینجوری بزرگ شدم..

نمیدونم بعضی موقع آنقدر حرف تودلم زیاده نمیتونم بگم.خسته میشم.

یهو میزنه ب سرم‌میگم خودمو بکشم خلاص بشم

من پس جدا شم. چون نمیتونم.  من اینجوری بزرگ شدم.. نمیدونم بعضی موقع آنقدر حرف تودلم زیاده نمی ...

با هر مردی ازدواج کنی اوضاع همینه تا خودتو دوست نداشته باشی هوای خودتو نداشته باشی بقیه هم بهت اهمیت نمیدن خودت به مردم پقت کن آدمای خودخواه و خودشیفته رو همه مراقبشونن که ناراحت نشن و بهشون اهمیت میدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هیچ وقت این همه فداکاری نکن چون این فداکاری ها به چشم کسی نمیاد اقایون اونایی که بیشتر براشون خرج می ...

فردا چیکار کنم.

زمینشم فروخته یه قسمتی رو.میگه پول میزنم ب حساب خواهرم.بیخیال من غریبم. 

وامم هم گرفت الانمیگ طلاق.برو قسطو بده.

با هر مردی ازدواج کنی اوضاع همینه تا خودتو دوست نداشته باشی هوای خودتو نداشته باشی بقیه هم بهت اهمیت ...

یعنی بد ذات باشم؟. بهش بگم پول بده. اگه نداری بمن مربوط نیست،وظیفته خرجم رو بدی. میخام برم دکتر. میخام برم ارایشگاه.

الان چیکار کنم. میگه راه طلاق بازه .من رو هردختری هرزنی میخاد. بخدا ازش مدرک خیانت هم دیدم و دارم

ببخشید اسی واقعا عذر میخوام

وقتی یارو خری بهتر از شما پیدا نکرده که همه جوره ازش سواستفاده کنه معلومه تا این حد پرو میشه و زبون درازی میکنه.

طلاق میخوای بگیری یا نه؟

پول داری چیزی؟حمایت خانواده؟

ببین شما باید از همین الان هرجوری قبلا رفتار میکردی و حرف میزدیو فراموش کنی

کتاب چرا مردان عاشق زنان زیرک میشن رو هم حتما از امروز بشین بکوب بخون و به کار ببرش

فردا چیکار کنم.  زمینشم فروخته یه قسمتی رو.میگه پول میزنم ب حساب خواهرم.بیخیال من غریبم.  ...

از شوهرت بخواه بهت پول بده بری دکتر بگو نوبت گرفتم پول میخوام حالم بده