2777
2789
عنوان

شوهر خانواده دوست و خوخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 50 پست
دختر جان لطف مکرر حق مسلم میاره  اون شوهر عوضیو لاشی که تو داری از طلای مجردی نگذشت پس توهم مح ...

الان ۸ ماهی میشه ک کارنمیکنخ.

من چیکار کنم دیگه. هیچ دختری آنقدر خوبی نمیکنه.

من هر کار میکنم نمیتونم سنگدل باشم.خسته شدم از دلخودم

حمایت خانواده دارم.  پولشم داشتم ک با چرب زبونی خرجش کردم  طلا هم داشتم خرجش کردم. &nbs ...

کنابو بخون چون شما چه بمونی چه جدا شی این کتاب خیلی کمکت میکنه بالاخره در اینده شاید رابطه ی جدیدی خواستی یا حتی یا همین مرد خیلی کنکت میکنه

پول جمع کن یه مدت بعد ببین با انجام کارای کتاب چجوری میشه ببین اگر نخواستی دیگه حدا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان لطف مکرر حق مسلم میاره  اون شوهر عوضیو لاشی که تو داری از طلای مجردی نگذشت پس توهم مح ...

حمایت خانواده دارم.

پولشم داشتم ک با چرب زبونی خرجش کردم

طلا هم داشتم خرجش کردم.

د تا موتور خرجش کردم.

کلفتی کردم.

نیارشو  برطرف میکردم.

بدون نفقه و...

طلاقم ک ۲ ماه بعد عقدم خواستم ولی تا با امروز میگفت نه..

همش تهمت میزد دعوا میفتاد ک خودم برم درخواست بدم.

ولی 

الان چندماهیه ک راضیه خسته شده ک نمیتونه بهم تهمت بزنی چون تا دادگاه بردمش محکوم شده حبس خورده ولی من هر دفعه رضایت میدادم دل منه دیکه.

.اره راضیه الان چون خانوادش گفتن طلاقش بده غریبست. و...چون خودش دوستم نداره،خیانت کاره .هیزه و... فقط  ..

کنابو بخون چون شما چه بمونی چه جدا شی این کتاب خیلی کمکت میکنه بالاخره در اینده شاید رابطه ی جدیدی خ ...

بعضی شبا ب بهانه نشستن کنار پیرمدای همسایه ،ساعت ۴ یا ۳ ظهر‌میره ۱۲ شب میاد.

هی زنگ میزنم ج نمیده اگه هم بده با عصبانیت.خیلی آروم بهم میگه کنار پیرمردا هستم 

میگم چرا آروم حرف میزنی .

میگه ساکت و قطع میکنه.رفتارش مشکوکه.

یه شب هم رفت ساعت ۵ غروب بود تا ده شب نیومد.بهش زنگ زدم.خیلی آروم صحیت میکرو میگفت اومدم منزل یه پیرمرد میخاد یجوری کمک کنه ۷ میلیارد بگیرم .

این شوهر فکر میکنه منو باپول خرمیکنه. 

من شک کردم کنار زنی هست.وگرنه چرا باید آروم حرف بزنه .

تا یک شب خونه نیومده بود.

همش بهانه میاره.واسه دیر اومدن.

یا پول نداشتن.

میگ موتورم خراب شد ۵ میلیون شد .واسه همین دیر اومدم و...

بعضی شبا ب بهانه نشستن کنار پیرمدای همسایه ،ساعت ۴ یا ۳ ظهر‌میره ۱۲ شب میاد. هی زنگ میزنم ج نمیده ا ...

آیتم بگم سابقه خیانت هم داره.

من به روش نیاوردم.

هیزه .

و حتی از جلو روم‌میگه زن میگیرم. وای چ کو ن ی و.....

آیتم بگم سابقه خیانت هم داره. من به روش نیاوردم.  هیزه . و حتی از جلو روم‌میگه زن میگیرم. وا ...

منو پیرم گردن. بخدا دارم اذیت میشم .کاش براش خرج نمیکردم

کاش  پول ودارایی بهش نمی‌دادم.میرفتم اصلا بدون مهر.خلاص میشدم.

دارایی خودم ۵۰۰ میلیون بیشتر می‌شد.میرفتم.

ولی دل نمیزاشت.

اصلا سرکار هم‌نمیزاشت برم خرجم هم نمی‌داد.

من میگفتم با کلفتی توخونه چیزی نصیبم نمیشه. حداقل بیرون پول میگیرم.نمیزاشت

بره گمشه

میگه طلاقت میدم ولی زندگی رو برا دختر بعد توبهشت میکنم. خوته آماده طلای آنچنانی.  جشن بزرگ و هرچی ک بخاد فراهم.

گفتم منم زنتما چرا برا من جهنم کردی. حتما دوستم نداشتی.

معشوقه داری حتما ک این حرفارو میزنی. . .فت آره دارم بتو ربطی نداره. چند شب هم شناسنامه گرفت رفت  هتل . میگ صیغه کنم. امروز هم  گفت تونیاز برطرف نکنی صیغه میکنم ساعتی هه مهرشم میدم

بره گمشه

تا ب امروز هم کلفتی های مادرشو کردم. صدام زد ک بیا منو ببر حموم دستشویی غذا بپز. مای بی‌بی بطن. با اشتیاق انجام دادم.

ولی مادر من اگه شوهرم رو صدا بزنه میگه بمنچه. من نمیام کلفتم مگ