2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام بمیرم😭

267 بازدید | 14 پست

بچه هام خیلی اذیتم میکنن همش جیغ و داد حتی نمیتونم برم حموم انقدر بهم وابسته ان همش میگن مامان مامان شوهرمم اصلا گردن نمیگیره یه شب فقط یه شب نگهشون داره بگید چیکار کنم😭😭

چندنا بچه داری چنسالشونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت حق میدم گه خسته شی من یدونه دارم وابسته است اسم بچه دوم میارن جیغ میکشم😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بهت حق میدم گه خسته شی من یدونه دارم وابسته است اسم بچه دوم میارن جیغ میکشم😂😂😂

منم مث خودت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سخته.ولی یکم بزرگتر بشن بهتر میشن

تا سن چهار سالگی ب بعد خودبخود از وابستگی کم میشه و باهم بهتر بازی میکنن

بچهای من تازه ی چند ماهه باهم ی مدتی رو بازی میکنن

تا الان فقط درگیری داشتن و همدیگه رو میزدن!!

کوچیکه ک ب حرف زدن افتاد و دایره لغاتش کامل شد بهتر حرف میزد و دیگه دعوا کمتر شد 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هی خدا

واسه شما هنوز کوچیکن سعی کن از الان عادت بدی پیش بقیه هم بمونن دختر من ۴ سالشه به زور دارم میبرمش کلاس و پارک تا بتونم برای پیش دبستانی امادش کنم ولی تو کلاسم باید برم وایسم تا بره🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز