2777
2789

چیکار کنم 

قرص هم نمیتونم بخورم 

شب ها نمیتونم بخوابم مخصوصا دیشب 

قبلش ترشی خورده بودم بعدش معده ام شدید درد کرد 

ایشون طب اسلامین رایگان خدمات میدن مجبورم نیستی ازشون دارو بخری

برا رضای خدا انجام میدن

بپرس حتما راهکار دارن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه ترشی میخوری

شب خیلی بیشتر مراعات کن

چای نخور

نوشیدنی زیاد نخور اسید معدت زیاد میشه

غذای چرب نخور 

از دکترت بپرس ببین میتونی شربت معده بدون ام جی بخوری

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

خواهر ؛بارداری تازه زخم هم داری ترشی میخوری  

من ی مقدار اسید معده ام رفت بالا شربت ام جی میخورم. تازه غذامم کم کردم ک معده ام اذیت نشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شربت الومنیوم ام جی بخور،بانون خشک خالی.نزار معدت خالی بمونه سنجد اگه هست خونتون بخور.دوسه روز رعایت ...

ام جی برا باردار خوب نیست باید بدون ام جی بخوره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ایشون طب اسلامین رایگان خدمات میدن مجبورم نیستی ازشون دارو بخری برا رضای خدا انجام میدن بپرس حتما ...

https://eitaa.com/joinchat/3455385770C157bbd3b45

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ام جی برا باردار خوب نیست باید بدون ام جی بخوره

ام جی اس خوب نیست.من دارم ام جی میخورم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ام جی اس خوب نیست.من دارم ام جی میخورم

عزیزم شما بارداری یا اقدامی؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
عزیزم شما بارداری یا اقدامی؟

باردارم گلم

باید برم پیش دکتر 

اینم بگم ک من ۴ساله زخم معده دارم

و دوره ای سر بازمیکنه

یه مدت خوب میشه 

یه مدت بعد دوباره درد و سوزشش شروع میشه 

چندین دوره دارو خوردم خوب نمیشه 

ولی قابل کنترل بود با دارو 

ک اونم باردارم و دیگه نمیتونم دارو هم بخورم

باردارم گلم

ایشالا صحیح و سلامت بغلش بگیری عزیزم 

جنسیت مشخص شده؟

بیوتونو دیدم کنجکاو شدم اخه منم چند ساله با خودم عهد کردم بچم پسر بشه اسمشو میزارم حسین حالا هرچی خدا بخواد منم این ماه اقدام کردم

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️