سلام خانمای عزیز من این ماه امپول ازاد سازی زدم و اقدام داشتم پودر اینو فولیک هم میخورم الان دو روز مونده ب موعدم بسیاااار حالت تهوع سینه درد سردرد و بیحالم بنظر شما باردارم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از صبح یه ریز دارم گریه میکنم یه ریز ها موعدم ۲۵ ام بود اما هعی خواهر من کجا مادر شدن کجا ...شوهرمم ...
منم موعدم ۲۵ هست ببین عزیزم برو دکتر و مشکل همسرت رو درست کن و چیز های گرم بهش بده معجون و پسته گردو موز و دنبلال گوسفند عالیهه سریع باردار میشی
اصلا هم تو فکرش نرو خدا بزرگه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
دیکه ب علائم دل خوش نمیکنم من همه علائم رو دارم اما بی بی منفی
بی بی اصلا اعتمادی بهش نیست من بار ها بی بی مثبت شده ولی بعد پری اومده بزار تا موعدت ان شالله که مثبته
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چقد شبیه هم هستیم اما مطمئنم تو باردار میشی شک ندارم رفته دکتر عمل کرد اما هیچ خبری نیست چقد چیز مقو ...
اره خیلی شبیه هم دیگه ایم🥺من بهت قول میدم باهم باردار میشیم دوباره برید دکتر پیگیرش بشید منم همسرم یکم ضعیف بود دکتر براش دوتا دارو نوشت خورد و خوب شد ولی میگن دنبلان عالیههه هم بدای تنبلی تخمدان و هم ضعیفی اسپرم ولی زود بی بی زود زدی
عزیزم خدا حفظش کنه انشالا من که شوهرم مشکل داره چی بگم ناامیدم و خسته
من خودم تنبلی تخمدان شدید داشتم اصن پریود نمیشدم اولین اقدام باردار شدم معجزه شد نمیدونم چی بود , خدا بزرگه عزیزم ولی ی چیزی بهت بگم من خواهرم خودش مشکل نداشت شوهرش مشکل داشت 16 سال باردار نشد ی مدت ک هردوشون کلا بیخیال شده بودن حتی بدون دوا درمون پارسال بعد ماه رمضان باردار شد تمام ماه رمضانم روزه بود الان بچش 1 سالشه همون موقع ک اصن بهش فکر نمیکنی و بیخیال شدی میاد تو دلت
داروهاش هنوز تموم نشده اخه ببخش تورو ناراحت کردم شاید باردار باشی برات خوب نیست من سه شنبه منتظر بی ...
نه عزیزم این چه حرفیه من دلم خیلیی روشنه بزار داروهاش تمام شه تو اقدامتو داشته باش خدارو چه دیدی شاید فردا همونی که میخوای بشه خدا خیلیی معجزه داره خیلی
ممنون عزیزدلم برام دعا کن منم دعات میکنم عزیزدلمم