2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دله

781 بازدید | 44 پست

من و همسرم برای بارداری مشکل داره قبلا که نمی دونستم رفتم دکتر فرستاد سونوگرافی بعد کلا سونوگرافی ها تو شهر ما مردن فقط یکی که تازه افتتاح شده خانمه بیاین بقیشو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور

تاحالا نشده به پوششم گیر بده حتی اگه لباسم افتضاح باشه،از نگاه و حرف بقیه ناراحت نمیشه. یبارم یکی خودشو بهم می‌مالند بقیه اومدن ازم دفاع کردن ولی همسرم مثل ماست بهش نگاه میکرد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هیچی دیگه رفتم دکتر گفت اون بره ازمایش و سونو منم همینطور رفتم سونو باهم رفتیم البته بعد اقاهه گفت اقاتم بیاد بعد سونوگرافی شکمی بود سونو برداشت گفت مشکلی نداری همه چی اوکیه از اون موقعه این با من سرسنگین بود تا این که دیشب رفتم دکتر سرما خورده بودم بد جور چند تا سرم امپول نوشت بعد اینا آمپول زن خانمشون بیرون بود اقاهه اومد همه امپولا ریخت تو سرم گفت سرم میزنم منم خیلی معتقد مذهبی هستم گفتم خانم ندارین گفت بابا دستته دیگه منم هیچی نگفتم سرم زد بهم لعد شوهرم از دیشب سرسنگینه پرسیدم امروز چته گفت تو عقل نداری شعور نداری 

دیشب ی پیر زنه هم بود که ترزیقات داشت اقاهه گفت بزنم اونم گفت تا خانم نیاد نمیزارم اینم از دیشب میگه تو ببخشید پخ  پیرزنه هم نیستی چقدر میگم بابا اون ترزیقات داشته مال من سرم بود حرف حالیش نمیشه یجوری کرده که واقعا فک میکنم من مقصرم بهم میگه تو چیزی حالیت نیس دفعه پیش اون از سونو مرد اینم از سرم زن تازه دیشب پرستاره به شوهرم گفت دخترتون مریضه که این کلا بهم ریخته اختلاف سنی مون ده ساله من 20اون 30ولی خیلی به شوهرم بیشتر میخوره😂😂

اینا بددلی نیست بیشتر مردا همینن، بعضیا به روت میارن، بعضیا میریزن تو خودشون

حالا اگه یه دکتر خانم خوشکل بود که به بدن شوهرت دست میزد و نگاه می‌کرد ناراحت نمیشدی

پرستاران براشون مهم نیست، شما به حساسیت همسرت دقت کن، اولش خودت بگو سونو مرده بریم یه جایی که خانم باشه، یا پرستار زن ندارن چیکار کنم، بیا کنارم وایسا یا برو خانم پیدا کن، که همسرت بفهمه خودت حساسی، دیگه بهت گیر نمیده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹