2777
2789
عنوان

رابطه‌ی لانگ با شخصی که آلمان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 108 پست
کاملا در جریان هستم چی میگین .... ولی ایشون فرق داره بخاطر گرایشش ک گفته مولتی هستش و اونو کسایی هم ...

والله برای خود اروپایی ها هم عجیبه!!!

این روابط جدید رو که اسم میذارن براش و طبیعی جلوه اش میدن

مولتی پارتنر و بای سکشو ال و ... متاسفم برای هرکسی که این روابط کثیف رو رواج میده و بعد شروع به عادی سازی میکنن

اینا اصلا عادی نیستن

من اروپایی ها رو خیلی خوب میشناسم واقعا عادی نیست این چیزا

فاز روشنفکری برندارید تو روخدا

اینا کثیف و فساد خالص هستش

یا رب آن دِه که آن بِه ...
کاملا در جریان هستم چی میگین .... ولی ایشون فرق داره بخاطر گرایشش ک گفته مولتی هستش و اونو کسایی هم ...

عزيزم براي شما جديده كه سنت كمه ما تو ايرانم از اين حرفا كم نميشنويم ، من نميگم غير واقعيه ميگم انواع مشكلات تو زندگي با همچين آدمايي هست ، اونم كسي با اينهمه اختلاف سني

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیزینس چی ؟ بعد میزان سرمایه لازم برای اون را درنظر گرفتی؟

میخوام برم تو کار فروش 

چون الان این بهترین چیزی هستش تو  جهان ازش میتونی پول در بیاری .... ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم .... همین آقا تا الان خیلییی کمکم کرده یه مقدار سرمایه داشتم کمکم کرد تو بازار فارکس بزارم و باهاش کار کنم .... 

به نظرتون خوب هستش بهش بگم کمکم کنه تا توی ایران راه بندازم کارم رو ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
والله برای خود اروپایی ها هم عجیبه!!! این روابط جدید رو که اسم میذارن براش و طبیعی جلوه اش میدن مو ...

خب تو فيلما و سريالا وقتي وارد كردن جوونا و نوجونها فكر ميكنن اونور همه اينطورن ديگه ، در حاليكه واقعا اينطوز نيست 

خودش تو بازار فارکسه؟ یعنی تریدر هست درسته؟ 

خودش پژوهشگر اقتصادی هستش و آموزش میده و ارع سرمایه داره اونجا 

صفحه ی کاریش تو اینستا گرام هم تیک آبی گرفته و آدمای معروفی دنبالش میکنن 

با صدر اعظم بریتانیا و رئیس جمهور آلمان هم حتی عکس داره 

خیلیی برو داره ... برای همین میتونه عالی کمکم کنه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خودش پژوهشگر اقتصادی هستش و آموزش میده و ارع سرمایه داره اونجا  صفحه ی کاریش تو اینستا گرام هم ...

اوه اینستا شو بده برم اگه اموزش میده ثبت نام کنم من خودم فارکس مس خوام کار کنم  

اوه اینستا شو بده برم اگه اموزش میده ثبت نام کنم من خودم فارکس مس خوام کار کنم    

شخصی پیام بده 

درست گفتی دوتامون گرایش بی دی اس ام داریم و از این طریق آشنا شدیم  

عزيزم ايشون تو روابط ازادي كه داشته گرايش رو كشف كرده ولي شما با ١٨ سال سن از كجا ميدوني ؟ بيايم و ٢ تا هم دوس پسر داشتي ! باز معلوم نميشه كه ، من فكر ميكنم شما تو اين سن بيشتر تحت تاثير داستانها و فيلما هستي تا واقعا اين گرايش رو داشته باشي ، بايذ روان شناس درست بري اون بايد تشخيص بده كه واقعا اينجوري اي يا نه ، حالا اينطوري هم باشي هم باز اين ادم قابل اطمينان نيست چون اطلاعاتت ازش بر اساس اينستاس 

پس مهارجرتم چی میشه؟  من خودم میخوام برم ولی خیلی سخت هستش به یه دلایلی .... با این همه کارا او ...

مهاجرت به چه قیمتی .....تن فروشی ...گرفتن بیماری جنسی و ...و حتی عواقب بدتر ...شایدم قاچاق انسان ...ارزشش را داره 

عزيزم ايشون تو روابط ازادي كه داشته گرايش رو كشف كرده ولي شما با ١٨ سال سن از كجا ميدوني ؟ بيايم و ٢ ...

این گرایش چیزی نیستش ک با داستان کشف شه منم اهل رمان و فیلم نیستم 

از بچگی تو وجودم بوده 

کشور خودمون هم فضای زیادی برای این رابطه ها داره و خیلی صفحات مخصوص پارتنر یابی داره حتی جاهای مخصوصی داره ک پابلیک میرن و مهمونی های این نوعی 

و منم ۵ سال درگیر این گرایشم 

و به واسطه اش درخواست های خیلی زیادی از آدمای خیلی اهل قدرت هم مثل ایشون داشتم حتی، و توی این زمینه خیلی فولم جوری ک حاضرن برام از میلیارد خرج کنن ک سشن برم ... مثل ایشون ... ولی من خودم به دلیل ترس از آینده و ولم کنن یا اینکه چی میشه نرفتم... ولی این یکی از همه عالی تر بوده موقعیت اش