2777
2789
عنوان

امشب خونشون بله برونه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 117 پست

نمیدونم شمام با من هم نظرید یا نه 

ولی به نظرم خیلی ضایعست که عروسا فکر میکنن همه چیشونو باید سفید بردارن 

مثلا همین کفش سفید 

شال سفید 

مانتو سفید 

یه زمان شلوارم سفید برمیداشتن 

یعنی رنگای ملایم دیگه نمیشه؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشن  واس من خنچه نیاوردن ☹️ فقط ی چادر سفید و ی انگشتر نشون و ی جعبه باقلوا

واسه من فقط مادرشوهرم یه چادر از کربلا آورده بود وسط خاستگاری از کیفش درآورد سرم کرد همین

ما حتی حلقه نشون هم نداشتیم کلا یدونه حلقه دارم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

شما همونی بودی که حامله بودی به داداشت گفته بودی؟

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
چرا فقط واسه من یه انگشتر بود شما سرویس گرفتین برای عروس خانم؟ مبارک باشه 

اره این سرویس و از خیلی وقت پیش گرفتن براش البته عروس گعته از این خوشش نمیاد مادرشوهرم از الان شمشیرشو اماده کرده

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
خودش انتخاب کرده خب ب ما چ🤣🤣

حالا به نظرت جاری خوش سلیقه اس یا نه ؟!😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

آفرین خوشبخت بشن چ قشنگ

من ک نه خواستگاری و بله برون برادرشوهرم بودم نه عقد هیچکدوم خبر نداشتم 😏

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰