نمیدونم شمام با من هم نظرید یا نه ولی به نظرم خیلی ضایعست که عروسا فکر میکنن همه چیشونو باید ...
میخوان سفید بخت بشن فکر میکنن رنگ سفید بردارن بهشون کمک میکنه در این موضوع😁
گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابابارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانیجنگبابا🕊)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوان سفید بخت بشن فکر میکنن رنگ سفید بردارن بهشون کمک میکنه در این موضوع😁
😂😂😂
یعنی اگه کرم یا نسکافه ای برداریم بختمون کرمی میشه😂
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ن من از کفشاش خیلی بدم امده خیلی کفشایشیک تری هس بد سلیقس 😁🤣
اره منم از کفشاش خوشم نیومد 😂😂
از الان دیگ غیبت بار بذاریم😂😂
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.