2777
2789
عنوان

امشب خونشون بله برونه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 117 پست
نمیدونم شمام با من هم نظرید یا نه  ولی به نظرم خیلی ضایعست که عروسا فکر میکنن همه چیشونو باید ...

میخوان سفید بخت بشن فکر میکنن رنگ سفید بردارن بهشون کمک میکنه در این موضوع😁

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوان سفید بخت بشن فکر میکنن رنگ سفید بردارن بهشون کمک میکنه در این موضوع😁

😂😂😂 

یعنی اگه کرم یا نسکافه ای برداریم بختمون کرمی میشه😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چرا فقط واسه من یه انگشتر بود شما سرویس گرفتین برای عروس خانم؟ مبارک باشه 

اگ واسه من اینکارارو نکرده بودن الان با لگد میرفتم تو این باکسا (شوخی)🤣🤣

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
واسه من فقط مادرشوهرم یه چادر از کربلا آورده بود وسط خاستگاری از کیفش درآورد سرم کرد همین ما حتی حل ...

تو منی؟

چادر منم خواهرشوهرم از کربلا آورده بود اما روز بله برون نیاوردن

چند هفته بعدش دادن بهم

خیلی دوستت دارم عشقم
ن من خواهر دومادم محسوب میشم 

عزیزم دوماد ما هم خواهر نداشت من تک عروس بودم اون موقع مثلا منظورم اینه جز منم جاری دیگه نبود😄😄😄

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نمیدونم شمام با من هم نظرید یا نه  ولی به نظرم خیلی ضایعست که عروسا فکر میکنن همه چیشونو باید ...

چرا میشه

واسه من رنگی که خودم خواستم خریدن چون مانتو و شال سفید بهم نمیاد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ن من از کفشاش خیلی بدم امده خیلی کفشایشیک تری هس  بد سلیقس 😁🤣

اره منم از کفشاش خوشم نیومد 😂😂 

از الان دیگ غیبت بار بذاریم😂😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.