2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

242 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

من اضافه وزن دارم و تنبلی تخمدان

۱۷ روز تاخیر داشتم تو پریود آزمایش بارداری دادم منفی بود دلمم درد میگیره لطفاً راهنمایی کنید حال روحیم خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو طب سنتی 

داروگیاهی بده بهت

دم اسب هم یه گیاهی دم کرده شو باید بخوری پریودت و منظم میکنه

از یه سری جهت دیگم با دکتر طب سنتی مشورت بگیر

هم برا عفونت هم تنبلی تخمدان دارو بهت میده

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹

حالا من تنبلی تخمدان داشتم زود به زود پریود میشدم

یعنی همیشه خونریزی داشتم😭

الان دارم قرص سیبل مصرف میکنم

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

حالا من تنبلی تخمدان داشتم زود به زود پریود میشدم یعنی همیشه خونریزی داشتم😭 الان دارم قرص سیبل مص ...

به من گفتن گلوکوفاژ بخورم وضع مالیم خوب نبود نتونستم بگیرم 🥲

به من گفتن گلوکوفاژ بخورم وضع مالیم خوب نبود نتونستم بگیرم 🥲

امان از بی پولی لعنتی....... 😢😢

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

خیلی دلم میخواد باردار بشم ولی درمان خیلی هزینه داره منم شوهرم کارگره از اونور خانواده اش همش میگن ز ...

امان از حرف مردم😕😕😞😞😞😞😞😞😞😞