2777
2789

چند وقت پیش یه دوستی که پنج ساله میشناسمش و خیلی ادم خوب و متشخصیه ازم خواستگاری کرد. منم یه زمانی چند سال پیش روش کراش بودم.

ادم خوبیه اخلاقش عالیه ولی خب یه مشکلی داره. خیلی مودی و دمدمی مزاجه.

نمیدونم چیکار کنم و چه حوابی بهش بدم

دو روزه اومدم تو نی نی سایت نظر میپرسم😭😭😭

امروز صبح پیام داده میگه بالاخره چی شد؟ نمیخوای جواب بدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاوره باهاش . اونم چند جلسه . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بگو بیا جلو با خانواده صحبت کن ببین نظر اونا چیه بعد تصمیم بگیر

خب اونم میخواد با خانواده بیاد ولی اول منتظر نظر منه.

بعد اینکه خانوادم که نمیشناسنش من میشناسم. قطعا پدر و مادرم هم نمیتونن خوب نظر بدن

دوسش داری؟چرا روش کراش داشتی؟از کجا میدونی دمدمیه؟

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

همون مودی بودنش بعدا مشکل میشه

ببین اخلاقش خیلی خوبه

ادم متشخص صبور

توی این پنج سال یک بار ندیدم عصبی بشه یا به من کوچکترین توهینی بکنه

از نظر مالی هم خیلی اوکی ان.

چهره‌شم خوبه

تنها مشکل همین مودی بودنشه که بیشتر توی چت اینجوریه حضوری حرف میزنیم یه مقدار بهتره