2777
2789
عنوان

دعوا با پدر شوهر

471 بازدید | 24 پست

خانما من و همسرم شیش سال همو میخاستیم خانواده مخالف بود ولی دیگ شد و ما خونمون جداس تو ی شهر دیگه ایم

دیروز با پدرشوهرم تنها موندیم در اومد کلی حرف بم زد ک تو پسرمو ول نکردی و ۔۔۔۔ کلی حرف دیگ

شوهرم چیزی نگف گف پدرمه نمیتونم تو روش وایسم ک ولی دیگ نمیخاد بری خونشون ولی من انقد حالم بد بود ک زدم تو صورت شوهرم اونم زد

الا سر لج من همش طرف اون و میگیره و با من حرف نمیزنه

خسته شدم نمیدونم چجوری شرشونو از تو زندگیم کم کنم

انقدی ک از باباش متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه که شوهرت از پدرش دفاع میکنه.۹۹ درصد همینن و تو این مسائل پشت زنشون نیستن و متاسفانه باز هم خانوم باید کوتاه بیاد و سیاست به خرج بده.سعی خودت دیگه به پدر شوهرت نزدیک نشی

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولین اشتباهت این بود اگه همسرت خوبه به خاطر پدر شوهرت رو همسرت دست بلند کردی به همسرت یاد دادی به جای حرف زدن و صحبت کردن کتک راه حل بهتریه چقدر هم جالب که عشق و عاشقی داشتیم به یاد اون کاربری افتادم که می‌خواد با عشقش فرار کنه ته این عشق و عاشقیا واقعاً چیزی نیست

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اولین اشتباهت این بود اگه همسرت خوبه به خاطر پدر شوهرت رو همسرت دست بلند کردی به همسرت یاد دادی به ج ...

واقعن هیچی جز پشیمونی نداره

همسرم چیزی نگف فقد گف میگی پدرمو بکشم چیکارش کنم تو نرو خونش دیگ

ولی من خون ب مغزم نرسید

الا داره لج منو در میاره

نمیدونم من چطوری خودمو خالی کنم

کلن دیگ نمیخام ریختشو ببینم نرم خونشون؟؟؟

نه نرو چون اوضاع بدتر میشه.اون که طلبکاره فکر میکنه پسرشو دزدیدی شوهرتم که پشت باباشه پس هرچی کمتر باهم برخورد داشته باشین به نفع خودته

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه که شوهرت از پدرش دفاع میکنه.۹۹ درصد همینن و تو این مسائل پشت زنشون نیستن و متاسفانه باز هم خا ...

یعنی میگی سیاست بذارم هر چی دلش خاست بم بگه؟

آخه حرصم میگیره

ایشالا شرش کنده بشه

انقد دیشب نفرینش کردم الا آبجیش زنگ زده ک بابام مریضه

دلم خنک شده

چند روز پیش داشتم با همسرم صحبت می کردم از دستش یه نیشگون کوچولو گرفتم بعدش از لپم نیشگون گرفت بهش گفتم چرا اینجوری کردی  بهم گفت ازم نیشگون گرفتی دردم اومد  😂🤣  هیچی دیگه حرفش منطقی بود  منم تو افق محو شدم 😄