خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کم میشه ،،خرید میکنید ولی ب قیمت پارسال در انتها از یارانه اصلی کم میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه اصلا ماام فکر میکردیم کم میشه گفتن نه کم نمیشه جلوی مغازه هام بخاطر همین صف بودن افتضاح
عزیزم اطلاعات غلط ندین دیشب چند تا تاپیک شایعه دروغ ترکید ،عزبرم الان خرید میکنید با قیمت پارسال و ماه بعد از یارانه ی شما برداشت میشه متاسفانه مردم بدون اکاهیغ رفتن و ب هیتلث مفت بودن خرید کردن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ن عزیزم واسه هرنفر ۲۲۰ مثلا اگه دونفرین میشه ۴۴۰ اگه خریدتون بیشتر از این باشه مثلا ۵۰۰ بقیشو از یار ...
عشقم اشتباه میگی دیگه ،،،من خوندم پرسرپمغ و متن دولت هم دیدم رایگان و مفت نیست ،شما الان میری ماکارونی ۲۳تومنیغ رو ب قیمت پارسال میخری ۲۰ تومن و این بیست تومن ماه بعد از یارانه کم میشه و شما تو هر حتسق مثلا دو سه تومن سود میکنید و اینم مقدار خرید ۲۲۰ تومن برای هر نفر هست
عزیزم ما چن تا مغازه رفتیم هم از صاحبش پرسیدیم هم از مردم یعنی همه اونا اشتباه میکردن؟ نمیدونم دیگه
صاحب مغازه مگه دولته یا مسول یارانه؟! اون از خداشه خرید کنید چند نفر هم شب سرشون کلاه گذاشته بودند این مغزهغ دارعا،بله متاسفانه بدون اکاهایغ میرن و ماه بعد میاد کاسه شون