2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامپوزیت انجام دادم یک ساله،با اینکه یه روز حتی مسواک زدن بعد هر وعده غذایی و پرهیز غذاییو کنار نذاشتم الان دندونام براقیتشو از دست داده و مصنوعی شده خیلیم بابتش پشیمونم چون کلی هزینش شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قیمتش خوبه. پس راضی بودید شما. مارک خاصی داره؟

مارکشو یادم نیست فقط یادمه رنگ سفید رو انتخاب نکردم رنگ طبیعی انتخاب کردم برای همینم راضیم اگه سفید بزنی تغییر رنگ میده و لک میفته رنگ طبیعیش کرم شیریه

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
چقدر هزینه دادی. چقدر حیف. الان باید چکار کنی

والا پارسال آبان ماه ۲۰ میلیون دادم،واحدی ۱ میلیون کلا دکترم گفت طرح لبخندو واسم کامپوزیت میکنه.

بعد الان به هرکی میگم میگه نه ولی خب خودم تو آینه میفهمم یه حالت زرد طور شده فقط تو نور خیلی خوب میوفته مثلا بقیرو میبینم کامپوزیتاشون داره برق میزنه برای من مثل دندون عادیه ولی قبلا اینطوری نبود

به دکترم رفتم گفتم گفت نه اوکیه و هیچ مشکلی نداره ولی میتونی بیای پولیش کنی دندوناتو دوباره سفید میشن ولی نمیدونم هزینش چقدره...

بعد اینکه اگرم کامپوزیت کنی خیلی کارارو نمیتونی بکنی قهورو کلا باید بزاری کنار،تخمه و اینا اصلا نمیتونی بشکنی کلا خیلی باید مراقب باشی.

فکر میکنم لمینت انجام بدی بهتر باشه چون هم طبیعی تره تو دهن هم اینکه دائمیه ولی خب گرونتره.