2777
2789
عنوان

شیرازی ها عجب شهری دارین خوش به حالتون 🤩💘

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 60 پست
قربونت برم عزیزم چشمات سلامت خدا شما برای شهرتون حفظ کنه 

اونقد جای دیدنی زیاده که نمیدونم بگم کجا برید😂

ولی تا میتونید به همه جاش سر بزنید

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
زنده باشی ممنونم 🥰🥰🥰 از کدوم شهر هستین شما ؟

عزیزمی من از یزد قشنگم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک خوشت اومد و خوش اومدی😍 حتما ب باغ ها هم سر بزن باغ ارم باغ عفیف اباد جهان نما و...

قربونت برم چشم همه جا می‌خوام بگردم تا آخر هفته کاربر آنالیزا رفیقمه شیرازی هست بنده خدا همه جا بهم آدرس داده بگردم حسابی اسامی که گفتین تو لیست هست 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اونقد جای دیدنی زیاده که نمیدونم بگم کجا برید😂 ولی تا میتونید به همه جاش سر بزنید

چشم مهربونم حتماً من همه جا را نوشتم هیچ کدوم از قلم نمیندازم تا سیر نشدم بر نمی‌گردم 🤣

امیدوارم تا الان هر چقدر خوش گذشته بهتون بعد از این چندین برایر خوش بگذره

ای جونم مرسی قربونت برم چه دعای نابی هزار برابرش سهم خودتون 

خوش بگذره لیستی که دوستت داده اینجا هم بذار شاید نا هم رفتیم به کارمون اومد 

منم خیلی دوست دارم برم شیراز 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

منم زیاد میرم شیراز بخاطر فامیلا

شهر خیلی سرزنده ای هست

کلا فست فودا و خیلی از مغازه ها تا ۱۲ یا ۱ شب بازن

دخترا و خانمای شیرازی خیلی از لحاظ تیپ و چهره به خودشون میرسن.خیلی زیاد...

کلا میرم شیراز دلم باز میشه میرم سمت ستاره فارس😅😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

منم خیلی شیراز رو دوست داشتم🥹

خیلی دلم تنگ شده باز برم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

چه عالی خوش بگدره بهت عزیزم😍

بی تعارف میگم کاری چیزی جایی هررررررچی لازم داری در خدمتتم عزیزم😘

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️