2777
2789
عنوان

شیرازی ها عجب شهری دارین خوش به حالتون 🤩💘

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم مهربونم حتماً من همه جا را نوشتم هیچ کدوم از قلم نمیندازم تا سیر نشدم بر نمی‌گردم 🤣

خیلیم خوب

چیزی لازم داشتی تعارف نکن ما درخدمتیم

خوش بگذره💗

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
دیشب سرد بود امروز هوا عالی  اره خوبه خیلی باصفاست اماکن تفریحیش که انگار بهاره بس بهش رسیدن

از کجا اومدی عزیزم؟! 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
من غش میکنم برت لهجه شیرازی .

اره بخدا یعنی اینقدر خوبن ادم سیر نمیشه 

من محو حرف زدنشون شده بودم شوهرم می‌گفت آخرش هم غش میری تو شهر غریب باید ببرم بستری بشی 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
عزیزم این‌چند روز هوابرا شیرازی سفر چطور بود؟

ببین هوا آفتابی هست یه خورده سرد شده کلا بارون نیومد امسال ولی نه اونطوری که بهت بد بگذره و اذیت بشی 

لباس گرم باید بپوشیم ولی مثلا من که گرمایی هستم روزا برم بیرون یه لباس بهاری می‌پوشم 

ولی شبا سرده باید گرم بپوشی 

به به یزد هم خیلی عالیه 😍

عزیزمی ممنون شهر ما یک مقدار خشکه 

فداتشم ولی تشریف بیارین 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اره بخدا یعنی اینقدر خوبن ادم سیر نمیشه  من محو حرف زدنشون شده بودم شوهرم می‌گفت آخرش هم غش می ...

گلم کجا اقامت کردین؟

هتل یا خونه گرفتین؟

شبی چقدره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خوش بگذره لیستی که دوستت داده اینجا هم بذار شاید نا هم رفتیم به کارمون اومد  منم خیلی دوست ...

باشه عزیزم سر چشم برات شبی همش میزارم زیر کامنتت

منم زیاد میرم شیراز بخاطر فامیلا شهر خیلی سرزنده ای هست کلا فست فودا و خیلی از مغازه ها تا ۱۲ یا ۱ ...

وای دقیقا همینطورن کاش منم فامیلی اینجا داشتم 

خیلی خوشم اومده 

منم خیلی شیراز رو دوست داشتم🥹 خیلی دلم تنگ شده باز برم

وقتی بزارین سفری داشته باشید خیلی با صفا هست مردم خون گرم همه چی خوب

چه عالی خوش بگدره بهت عزیزم😍 بی تعارف میگم کاری چیزی جایی هررررررچی لازم داری در خدمتتم عزیزم😘

ای بگردم من به قربون معرفتتون عزیزدلم همین‌که گفتین انگار که کلی بهتون زحمت دادم شما شیرازی ها خون گرم و باصفا هستین 💜💜💜🤍🤍🤍🤍🌸🌸🌸🌸

منم این هفته میرم واسه اولین بار حس میکنم خیلی خوش‌میگذره 😍

اره خیلی خوبه مسیر یاب داشته باشید و از قبل مشخص کنید که کجا ها میخواین بگردین عالی میشه ما اومدیم هتل دروازه قرآن خیلی جای خوبی هست امن و آروم و شیک