2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا درسته البته طرفو بهش ازادی بیان و رفتار بدید  من میذارم راحت باشن پیشم خدشونو لو میدن ول ...

واقعا همینه یمدت نامزدم یه مشکلی داشت  تو رابطه امون اثر گذاشته بود ولی نمی گفت مشگل چیه خیالش و راحت کردم و بهش گفتم  راحت باشه با من   و اون قشنگ همه چیز رو گف

خیلی این حرف درسته ۶ ماه اول نباید بزاری زیاد اتیش طرف شعله ور شه تا خود واقعیشو بشناسی😂

اولش میگی خداروشکر شوهرم انقد دوسم داره بهم احترام میذاره همه کار میکنه واسم بعد ی مدت میبینی دیگه مث قبل نیس :) براش عادی شدی...

اون محبتا رو ازش دیدی اون عشق زیادو ولی دیگه ...

اولش میگی خداروشکر شوهرم انقد دوسم داره بهم احترام میذاره همه کار میکنه واسم بعد ی مدت میبینی دیگه م ...

ببین کاملا طبیعیه باید بزاری اون دوران تموم شه بعدش ببینی چند چندی اگ همینجوری معمولی باشه مث دوست مهربون باشه مسولیت پیذیر باشه بازم بهت اهمیت بده اونه ک خوبه 

ن ک کلا ۱۸۰ درجه برعکس بشه مثلا قبلا احارام میذاشت الان فش بده و..

اولش میگی خداروشکر شوهرم انقد دوسم داره بهم احترام میذاره همه کار میکنه واسم بعد ی مدت میبینی دیگه م ...

یه جمله خوندم که واقعا بعدش سعی کردم تو زندگیم بهش عمل کنم

میگفت تو خوشی ها و شرایط خوب به اینکه چه حسی داری با اون فرد زیاد توجه نکن

ببین تو  شرایط سخت و دعواها و ... طرف چکار میکنه و چه حسی بهش داری 

آدمای اطرافم کلا یه مدل دیگه شدن وقتی اینطوری فکر کردم

ببین کاملا طبیعیه باید بزاری اون دوران تموم شه بعدش ببینی چند چندی اگ همینجوری معمولی باشه مث دوست م ...

نه دیگه اونقد. ولی دلم عشق میخاد...

همون توجهات ک وقتی توی چتم حتی یه کلمه سرد بودم و ناراحت متوجه میشد .

از متاهلی متنفرم. چون عشق توی مجردیه فقط. نه اینکه بخوام هی باید پارتنرو عوض کنم ولی مردا بعد یه مدت زنشونو نمیخوان دیگه...توجه نیس عشق نیست هیجان نیست. 

واسش مهم نیستم. :) واسم ذوق نمیکنه.

احساس میکنم اگه قضیه مهریه نبود باهام نمیموند. مثلا اگه نامزد بودیم هنوز