2777
2789

به روانشناسم میگم چجوری فراموشش کنم بهم راهکار بدید توروخدا کمکم کنید یادم بره میگه شمارشو بده تا در حضور خودت بهت ثابت کنم نه تنها هیچ حس و علاقه ای بهت نداشته و نداره و همش با تو و احساساتت بازی کرده بلکه  نه دفعه اولش بوده و نه دفعه آخرش 😭😭😭

د لااااااامصب من همین الانشم که نصفه نیمه بهم ثابت شده بازیچه بودم دارم می میرم اگر به یقین برسم که روزگارم از اینم سیاهتر میشه😭

میگه به خدا مثل روز روشنه که هیچ احساسی بهت نداشته میگه میخوای آروم شی؟بذار مهدی بره ازش شکایت کنه تو هم حمایتش کن همراهش باش تا ادبش کنه تا دیگه جرات نکنه بلایی که سر تو آورد سر کس دیگه بیاره 

ایهااااا الناااااااس من نه دنبال اینم که بدونم چقدر دوسم داشت نه دنبال انتقامم و نه هیچ کوفت دیگه ای من فقط دلم براش تنگ شدههههه ولی دیگه نیییییییست ی کاری بکنید یادم برههههه ی کاری کنید ذهنم رها شه.چرا نمی فهمیییید؟😭

توروخدا برای آرامشم دعا کنید توروخداااااا دعا کنید بتونم از جام پاشم خسته شدممممممم از گریه زاری خستهههههه م😭😭😭😭😭😭😭

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم 🥲چ روانشناس بی سوادی،عوضش کن

بنظرم یکارایی کن ک حواستو پرت کنن،مثلا کتاب،فیلم،بیرون رفتن،یا مدیتیشن کن برا آرامش خیلی خوبهههه

یکی از دوستات هم کنارت باشه بهت روحیه بده 

امیدوارم حالت بهتر شا:)

قربونت برم 🥲چ روانشناس بی سوادی،عوضش کن بنظرم یکارایی کن ک حواستو پرت کنن،مثلا کتاب،فیلم،بیرون رفت ...

ممنونم عزیزم نمی دونم این دیگه چه روشیه.روانی شدم به خدا

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔