2777
2789
عنوان

خانما لطفا راحت نگذرین💔😔

241 بازدید | 8 پست

برا پدرشوهرم دعا کنید حالش اصلا خوب نیست سه روزه تو کماست 💔ضریب هوشیش پایینه میشه براش صلوات بفرستید؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
آره عزیزم حتما فامیل ماهم تو کماس انشالله هرچی مریضه شفا پیدا کنه

انشالله دعا میکنم براش عزیزم خیلی بده

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا رفته دیکس گردن داشته عمل کنه  حدود دو هفته تو کماس جوونه هعی

خاک به سرم 💔😔

خاک به سرم 💔😔

نگو عزیزم چمیدونم شب درمیون مراسم دارن دخترش هم سن کنه بچه دار رنگ به رخسار ندارع

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
نگو عزیزم چمیدونم شب درمیون مراسم دارن دخترش هم سن کنه بچه دار رنگ به رخسار ندارع

الهی خدا به دلشون رحم کنه