2777
2789
عنوان

چه کارا کردین با رفیقاتون

161 بازدید | 27 پست

بیایید تعرفی کنید با رفیقای صمیمیتون چه اتیشای سوزوندین یکم بخندیم🤣

من رفیق صمیمی دارم ولی اصلا مث من نیست خیلی ارومه بر عکس من خیلی شر و شیطونم و پایه هر کاری ولی رفیقای من هیچکدوم اینجوری نیستن😐🤣

وقتی ۱۶سالمون بود با دوستم  از شهر خودمون تاکسی گرفتیم رفتیم یه شهر دیگه که ۱ساعت با ما فاصله داشت که بریم دوس پسرشو ببینیم😂😂 بعد چون مرکز استانم بود بلد نبودیم نزدیک بود موقع برگشت اشتباهی تاکسی به شهر دیگه رو بگیریم خوب شد یارو بهمون گفت😂😂 الان جفتمون یادش میوفتیم برگامون میریزه الان که ۲۴سالمه میترسم این حرکت سم بزنم😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۱۸ سال سن زنگ خونه مردم میزدیم فرار میکردیم 

زنگ میزدیم مردم سرکار میذاشتیم

سوزن گذاشتیم روصندلی رفت توباسن مبارک معلم بازم بگم یا بسه؟😂🚶‍♀️

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش
یا سوسیس کالباس به خاطر یه دوست پسر حاجی برگام🤣🤣🤣

این دیت مهمی بود بعد یبارم پسره اومده بود شهر ما دیگه منم چون آخررررره رفاقتم اصلا دلم نمیخواست دوستم تنها بره تازه واسش کتونی اورجینالم آورده بود خودش تو کار فروش کتونی بود آخرشم تا ۷ماه کتونیه خونه ی ما مونده بود که مامانش نفهمه یادش بخیر😂😂😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

این دیت مهمی بود بعد یبارم پسره اومده بود شهر ما دیگه منم چون آخررررره رفاقتم اصلا دلم نمیخواست ...

🤣🤣🤣وای من به رفیقام میگم یکم بریم سر کوچه بیایم میگم نه وای من میترسم این حرفا😑

منم موخام بکنم🤣😐

یه بارم خوب تف کردم تو چایی معلم با یکم خاکی که جمع کرده بودسرایدار هم زدم بردم نوش جان کرد که دیگه منو نفرسته چایی ببرم براش مگه نوکر باباشم والله😂😁

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش