2777
2789
عنوان

چند وقتیه افسردگی گرفتم

88 بازدید | 15 پست

چند وقتیه افسردگی گرفتم تپش قلب شدید و درد تو قفسه سینم دارم همراه با دلهره و ازطراب شدید دکتر هم رفتم فرقی نکرد البته روانشناس و دکتر عمومی شبا نمیتونم بخابم قفسه سینم حس تنگی نفس دارم بع بدنم مور مور میشه نمیدونم چه دردیه یه حس بدی دارم موندم چیکارکنم تا الانم نتونستم بخابم

منم اینطور شده بودم یه سال و نیم پیش ، رفتم روانپزشک دارو گرفتم 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبین؟من خیلی دارم عذاب میکشم حس مرگ دارم😔

والا بهترم الحمدلله ، ولی خب مراقبت میخواد،

مثل مریض که می‌ره یه قسمت بدنش رو جراحی می‌کنه ، 

و باید از خودش مواظبت کنه.

ما هم نیاز به مراقبت داریم.

همزمان با مصرف دارو، باید روانشناس رفت،

و ارتباط رو به هیچ عنوان قطع نکرد با روانشناس و روانپزشک ،

حتما ورزش باید کرد ، خصوصا ورزش هوازی که عرق کنی ، تغذیه رو بهتره رعایت کنی،

معاشرت با آدم های مثبت ،

خودت هم باید رو افکارت خیلییییی کار کنی ، و مثبت نگر باشی و تسلیم افکارت نشی،‌

چون خودم به شخصه وقتی یه فکر منفی میاد، بزرگش میکنم و مثل گل بهش آب میدم! عوض اینکه نزارم رشد کنه میزارم رشد می‌کنه! دلیل اینکه هنوز از دارو جدا نشدم همینه! زیاد منفی نگر هستم... و البته تو گذشته زندگی میکنم و عقده های گذشته رو نتونستم ببخشم.. 

واسه همین میگم خیلی مهمه رو خودت کار کنی و مثبت فکر کنی و چبدونم دوره های روانشناسی و .. شرکت کنی.

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

اگر هم به معنویت اعتقاد داری ، معنویت هم کمک کننده است 

والا بهترم الحمدلله ، ولی خب مراقبت میخواد، مثل مریض که می‌ره یه قسمت بدنش رو جراحی می‌کنه ،  ...

دقیقا منم عین خودت خیلی منفی بافی میکنم و تو گذشته هستم اصلا از اینده هم تصور خوبی ندارم راجعب چیزی ک هنوز اتفاق نیافتاده کلی فکر خیال میکنم نمیدونم چیکار کنم شرایط مناسبی هم ندارم هی تحت درمان باشم و بخودم رسیدگی کنم😔

گوگل سرچ کن بهترین متخصصای اعصاب و روان شهرت رو پیدا کن برو پیششون...دمنوش گل گاوزبون و نفس عمیقم کم ...

شرایطم خوب نیست دست بالم خالیه نمیتونمم همش برم دکتر گل گاو زبان ک نه ولی برا عصاب گل زعفران زیاد دم میکنم میخورم

شرایطم خوب نیست دست بالم خالیه نمیتونمم همش برم دکتر گل گاو زبان ک نه ولی برا عصاب گل زعفران زیاد دم ...

امار بگیر ببین توی شهرت مراکز عام‌المنفعه طوری هست ک هزینه مشاوره‌ش پایین باشه...مثلا توی مشهد میدونم هست، روانشناس هم میتونه راهنماییت کنه

دقیقا منم عین خودت خیلی منفی بافی میکنم و تو گذشته هستم اصلا از اینده هم تصور خوبی ندارم راجعب چیزی ...

میفهمم منم چون هزینه های روانشناس خیلی زیاد بود دیگه نرفتم! متاسفانه... 

سوده هروی رو میشناسی؟ کانالش رو تو تلگرام سرچ کن و وویس هاشو گوش بده، خیلی خیلی کمکت می‌کنه. 

مثلا سرچ کن تو کانالش افسردگی، 

یا سرچ کن استرس،

یا مشکل مالی،

هرچی سرچ کنی پیدا میشه،

ولی برو قسمت وویس ها ، وویس هاشو گوش بده کلی آرومت میکنه، صداش شفاست.

بشین از اول هرچی تو کانالش هست رو گوش بده و بخون 

سوال هم داشتی منو تگ کن ازم بپرس ، من بیشترشو گوش دادم

امار بگیر ببین توی شهرت مراکز عام‌المنفعه طوری هست ک هزینه مشاوره‌ش پایین باشه...مثلا توی مشهد میدون ...

روانشناس رفتم ویزیتش ۱۶٠0 بود یه ساعت حرف زد اخرم گفت باید بری روانپزشک یکی دوتا نیستن ک باید دکر مامایی هم برم بعد زایمانم یک سال نیم گذشته پریود نشدم

میفهمم منم چون هزینه های روانشناس خیلی زیاد بود دیگه نرفتم! متاسفانه...  سوده هروی رو میشناسی؟ ...

نه متاسفانه نمیشنایم تلگرامم ندارم یعنی گوشیم ف ل ی ت ر کار نمیکنه جای دیگه نیست مثل روبیکا و ایتا؟