2777
2789
عنوان

شوهرممم لجبازهههه😑😑

268 بازدید | 18 پست

ما قبل از اینکه ازدواج کنیم دوست بودیم بعد حتی اسم بچه هامونم انتخاب کردیم اون موقع

همسر من ب شدتتت دختر دوس داره میخواد اسم دخترمونم بزاره ارام 😍

حالا ما تازه اومدیم خونه خودمون هنوز یک ماه نشده از ۳ شب پیش هی داره منو گول میزنه ک اراممونو بیاریم منم هی میگم زوده میگه نه بیاریمش دخترمونو 😑😂

زود نیس بخوایم بچه بیاریم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه اه.از همون حرفای اول ازدواجیه😂😂یادش بخیر چقد چندش بودیم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

گول نخور خیلی زوده

بذار کاملا باهاش اشنا شی 

دوران دوستی با عقد و زیر یه سقف خیلی متفاوته

بچه خیلی مسئولیت خطیریه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

عزیزم دیگه شما ک الان ازدواج کردی حتما عاقل بودی و هستی و می‌دونی ک این یه تصمیم دو نفره است و با توجه ب شرایط خودتون و اهدافتون هست نظر سنجی مدل لباس نیست ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.