2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من لنز دائمی 15 سال پیش عمل کردم  فقط اینو میگم خوب تحقیق کن بهترین دکتر باشه و دستیارش عمل نکنه اخه من پارسال دخترم گوشه جعبه دستمال کاغذی زد به چشمم لنزم جابه جا شد و یکم خون ریزی کردم اورژانسی عملم کردن خود دکتر عمل نکرد دستیارش عمل کرد 1 سال گذشت سه شنبه صورتمو شستم اونم ضربه نزدم لنزم جابه جا شده باز باید عمل کنم این دفعه میخام دکتر خودم برم و کلینیک خصوصی عمل کنم  اخه بیمارستان دولتی دستیار عمل میکنه که به درد نمیخوره  

عزیزم من لنز دائمی 15 سال پیش عمل کردم  فقط اینو میگم خوب تحقیق کن بهترین دکتر باشه و دست ...

پس مراقبت میخواد جابه جا نشه، هزینش چقدره؟تا چند وقت بعدش نباید بچه دارشد؟؟؟عمل سختیه؟؟؟مرسی که اومدی تاپیکم گلم

پس مراقبت میخواد جابه جا نشه، هزینش چقدره؟تا چند وقت بعدش نباید بچه دارشد؟؟؟عمل سختیه؟؟؟مرسی که اومد ...

مراقبت انچنانی نمیخواد فقط ضربه نخوره به چشمت اصل کار اینه دکتر خوب عمل کنه در مورد بچه دار شدن نمیدونم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه 2 هفته بعد عمل میتونی اقدام کنی و عمل سختی نیس یک ربع یک 20 دقیقه ی هس فقط بیهوشت میکنن فقط فقط تاکید میکنم بیمارستان خصوصی و دکتر خوب عمل کنه من اورژانسی عمل کردن دستیار و بیمارستان دولتی بود که گند زد 

مراقبت انچنانی نمیخواد فقط ضربه نخوره به چشمت اصل کار اینه دکتر خوب عمل کنه در مورد بچه دار شدن نمید ...

دو تا دکتر معروف اصفهان میشناسم بزادرن نمی دونم پیش کدوم عمل کنم ؟؟؟موندم ،هزینشو اطلاع دارید؟

دو تا دکتر معروف اصفهان میشناسم بزادرن نمی دونم پیش کدوم عمل کنم ؟؟؟موندم ،هزینشو اطلاع دارید؟

من مشهدم راستش هزینه ها نمیدونم اتفاقا خدا خدا می کنم فردا کلینیک که عمل می کنه باز باشه زنگ بزنم ببینم بیمه تکمیلی من دارم قبول می کنه یا نه من 15 سال پیش عمل کردم بدون هیچ بیمه ی با لنز هام شد 10 میلیون که لنزم امریکایی هس الانم لنزم جابه جا شده میخام جای دکترم برم عملم کنه 

من مشهدم راستش هزینه ها نمیدونم اتفاقا خدا خدا می کنم فردا کلینیک که عمل می کنه باز باشه زنگ بزنم بب ...

الان فک کنم تقریبا چل ملیون باشه، انشالله که عملت موفقیت امیر باشه

بیمه تکمیلی ندارم تامین اجتماییه

تامین اجتماعی نمیدونم خوب خودتو تکمیلی کنی چی یک تحقیقی کن هزینه عملتو پوشش میده این چیزهایی که گفتم انجام بدی یک عمر دعام می کنی اصلا عملش سخت نیس من 3 بار عمل شدم که این 3 بار 2 بارش واسه چشم هام لنز گذاشتم یک بارش دخترم زد الانم دستیار احمق بد عمل کرد باز جابه جا شد ولی وقتی لنز میزاری اینقدر شفاف میبینی حال میکنی حتی تو افتاب بری نمیخاد عینک دودی بزاری فقط تنها چیزی این که ضربه نخوره وگرنه یک عمر برات کار می کنه ولی لیزیک اگه اشتباه نگفته باشم خیلی  به نظرم سخته چون شنیدم افتاب بری عینک بزنی سنت بره بالا احتمال برگشت هس