2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 24 پست
حتما برو تهران. تهران عالیه. اطرافش مثل اسلام شهر، پردیس و رباط کریم و... میتونی خونه بگیری. توی خو ...

به مترو نزدیک هست؟

اسلام شهر اینا تا خود تهران،کلی راهه؟برای رفت و آمد برای کار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از این خانواده ی سمی هر چقدر دور بشی برات بهتره  اعصابت و آرامش زندگیت مهم تره

ترس دارم،از اینکه واقعا نتونیم،اونجا همه چی گرونه.

هر موقع اومدیم مسافرت واقعا خوشم اومده مردم بافرهنگ داره،تو زندگی هم سرک نمیکشن،شهری که همه توش جنب و جوش دارن.تفریحاتش زیاده.

ترس دارم،از اینکه واقعا نتونیم،اونجا همه چی گرونه. هر موقع اومدیم مسافرت واقعا خوشم اومده مردم بافر ...

زندگی تو شهر بزرگ هزینه های بیشتری هم داره

در کنار محاسن معایب هم کم نیست

اگر میتونید برای مدتی کوتاه برید، شرایط بسنجید 

اگرم اونجا نشد شهرهای دیگه رو امتحان کنید 

فقط تو شهر خودتون نمونید

زندگی تو شهر بزرگ هزینه های بیشتری هم داره در کنار محاسن معایب هم کم نیست اگر میتونید برای مدتی کو ...

تو شهر خودمون خونه داریم،همسرم میگه بفروشیم بیایم تهران،تو قسمت های بالا،رهن کامل کنیم.ولی من مخالف فروش خونه مون تو شهرستان هستم،میگم رهن بدیم ماشین رو هم بفروشیم ی جای متوسط حتی پایین هم شد رهن کنیم. خیلی سختی کشیدیم خونه دار شدیم.منم موافق م ی مدت کمی بیایم اگه نشد پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم.

من تجربه یکی ازنزدیکانمومیگم.ایشون ازاول زندگی تلاش داشت که بیادتهران،هی اطرافیان شوهرش مانعش شدن تا۱۷ سال گذشت.بالاخره تونستن بیان تهران،اول رفتن سرایداری مسجدتا کارخوب پیداکردند،بعدیکی دوسال خانمش کمترین پس اندازشونوطلامی خریدوبعدازدوسال با فروش ماشین وخونه شهرستان وطلاهاتهران خونه خرید.می تونیدیه مدت بریدسرایداری جایی تابتونیدخونه بخرید.البته تا پول بیشتری فراهم نکردیدکه بتونیدخونه تهران بخريد هرگز هرگز خونه شهرستان تونونفروشید

دورشدن از آدم‌هایی که مخل آرامش زندگی اند،خوداین دوری برای آدم آرامش میاره.برای بچه دار شدن هروعده باصدای بلندتوخونه تون اذون بگیدنه آنقدر بلندکه به گوش همسایه برسه.

منم همین فکر رو میکنم.

وای اسی عجب آدمهای نوبری تو زندگی شما و شوهرتون هستن خیلی متاسفم 

مگه بچه دار شدنتون دست خودتون بوده که پدرت اذیت میکنه باورم نمیشه 

انگار دارم خواب میبینم