من و همسرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم تو شهر خودمون ی شغل با حقوق ۱۲ تومن دارن،ما بچه دار نمیشیم،بابام بداخلاق و بد بین و تو زندگی ما خیلی دخالت میکنه،حتی دو هفته قبل با مشت به سر و صورتم میکوبید چشمام تو عروسی خواهرم قرمز بود،دائم میگه تو و شوهرت فقیرین،پس انداز نمیکنید،بچه دار نمیشیم هم همش به جونم غر میزنه از همسرته فلان و فلان،مادر هسمرم هر ماه وقتی میشنوه پریودم ،غر میزنه ،اینهمه دکتر رفتین چی شد فک کردم حامله ای،همش احساس ناامیدی دارم ب خودکشی فک میکنم،به اینکه تنها از شهرمون بیام بیرون برم گم شم ،میخوایم بیایم تهران یعنی فرار کنیم،اینجا آرامش ندارم،هدف ندارم،اگه بیایم تهران همسرم همین درآمد رو اونجا داره،شاید خودمم کار پیدا کنم مشغول شم دو تا مدرک کارشناسی دارم و اینترنت و..کارهای هنری هم بلدم از کار کردن عاری ندارم.میخواستم بدونم با این شرایطی که من دارم تهران اومدنم خوبه یا نه.و اینکه با ۳۰۰ تومن رهن و کرایه پایین ،میشه کجاهای تهران خونه رهن کنیم که امنیت داشته باشه و به مترو نزدیک باشه.لطفا مسخره نکنید میدونم دنیای ما شهرستانی ها با تهرانی ها متفاوت هست.تنهایی و غربت و شلوغی و ترافیک رو میدونم،ولی اگر تو شهر خودمون حالم خوب بود شاید این تصمیم رو نمیگرفتم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی تو شهر بزرگ هزینه های بیشتری هم داره در کنار محاسن معایب هم کم نیست اگر میتونید برای مدتی کو ...
تو شهر خودمون خونه داریم،همسرم میگه بفروشیم بیایم تهران،تو قسمت های بالا،رهن کامل کنیم.ولی من مخالف فروش خونه مون تو شهرستان هستم،میگم رهن بدیم ماشین رو هم بفروشیم ی جای متوسط حتی پایین هم شد رهن کنیم. خیلی سختی کشیدیم خونه دار شدیم.منم موافق م ی مدت کمی بیایم اگه نشد پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم.
من تجربه یکی ازنزدیکانمومیگم.ایشون ازاول زندگی تلاش داشت که بیادتهران،هی اطرافیان شوهرش مانعش شدن تا۱۷ سال گذشت.بالاخره تونستن بیان تهران،اول رفتن سرایداری مسجدتا کارخوب پیداکردند،بعدیکی دوسال خانمش کمترین پس اندازشونوطلامی خریدوبعدازدوسال با فروش ماشین وخونه شهرستان وطلاهاتهران خونه خرید.می تونیدیه مدت بریدسرایداری جایی تابتونیدخونه بخرید.البته تا پول بیشتری فراهم نکردیدکه بتونیدخونه تهران بخريد هرگز هرگز خونه شهرستان تونونفروشید
دورشدن از آدمهایی که مخل آرامش زندگی اند،خوداین دوری برای آدم آرامش میاره.برای بچه دار شدن هروعده باصدای بلندتوخونه تون اذون بگیدنه آنقدر بلندکه به گوش همسایه برسه.